Primul pas catre viitor- S.N. Lazarev

Autor: Nicoleta - marti, 22 septembrie 2009, 1715 vizualizari
Primul pas catre viitor- S.N. Lazarev

Titlu: Primul pas catre viitorAutor: S.N. LazarevEditura: STANPRESS

Link: http://www.librariaeminescu.ro/isbn/954-9481-25-9/Serghei-Nikolaevici-Lazarev__Primul-pas-catre-viitor

Viitorul este principala necunoscuta a fiecaruia dintre noi. Din frica de ce ne poate “aduce” viitorul suntem capabili sa mergem pana in “panzele albe” doar-doar vom afla. Astfel incat, daca aflam ceva “de rau”, sa putem evita, sau daca ne dorim ceva “de bine”, sa stim cum si mai ales cand se va intampla.

Frica referitoare la sfarsitul lumii exista in subconstientul colectiv de veacuri. Acum ea poarta numele de cod “2012”. Dar cu toate previziunile drastice despre cataclisme cu pierderi numeroase si cu victime umane, al caror numar depasesc capacitatea cuiva de a percepe, exista si promisiunea a “catorva” care vor scapa. Insa, mai mereu, apare cate o conditie: sa devina mai buni, mai spirituali, mai elevati etc.

Lazarev este un binecunoscut terapeut de origine rusa, a carei serie de volume “Diagnosticarea Karmei” a fost rezultatul unei lungi perioade de cercetare si terapie, a numeroase seminarii sustinute in colturile lumii. Lazarev impartaseste din experientele sale si ale pacientilor sai, si concluziile la care a ajuns mai apoi. El a incercat atunci sa identifice cauzele bolilor si a alcatuit un sistem propriu de diagnosticare pe care l-a imbunatatit de-alungul carierei.

Acum insa, cu acest prim volum din noua serie intitulata “Omul viitorului”, Lazarev isi pune o serie de intrebari: Cum arata omul viitorului? Ce trebuie sa faca un om ca sa “traiasca” dincolo de toate previziunile catastrofale? In cautarea raspunsurilor terapeutul face referire la pasaje si pilde din Noul si Vechiul Testament, iar multe dintre evenimentele mondiale actuale le trece prin filtrul “Legilor Creatorului”.Este o carte recomandata celor interesati de viitor, de vindecarea proprie sau a celor dragi.

Andreea TalmazanCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole