Noul tău BANIVERS. 12 Mai 2019, București. Cu Nicoleta Svârlefus

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 12 aprilie 2019, 3188 vizualizari

Te invit la un workshop de Transformare, Conştientizare şi Creaţie a Relaţiei cu Banii, într-un mod diferit:

Noul tau BANIVERS

Creativitate şi Uşurinţă cu Banii 

12 Mai 2019, in Bucuresti

Realitatea banilor din viața ta... Cum arată, cum se simte? Dar în jurul tău? Ce auzi, ce vezi legat de bani? Atâtea poveşti avem, (ne) spunem şi ascultăm despre bani, încât banii nu au loc de ele. În fundal, deţinem un "manual de semnificaţii" pentru orice, deci si pentru bani, iar cu acestea re-creăm iar şi iar o anumita realitate a banilor care, de cele mai multe ori, e bazata pe greutate, apatie sau lipsa.

Avem tot felul de puncte de vedere şi definiţii despre bani, preluate şi învăţate, dintr-o era in care prea puţini oameni realizau că banii nu sunt altceva decât energie, nici mai bună nici mai rea decât orice altă formă de energie disponibilă în experienţă umană. 

Printre altele, am învăţat să ne raportăm la bani ca la o putere aflată în afară noastră, de care depindem, căreia trebuie să ne supunem, pentru câştigarea căreia e necesar să luptăm şi să ne sacrificăm...

Te invit la o zi de lucru cu noi si cu banii. Hai să identificăm si curățăm (măcar) câteva dintre semnificaţiile limitative atribuite banilor, să aducem mai multă conştiență în această zona de viaţă, să creăm diferit, dintr-o nouă energie, din alegere.  Cu putere, creativitate și... deschidere, posibilități, permisivitate. Să ne antrenăm în a utiliza energia care îi creează şi care noi suntem. Ne jucăm cu convingerile şi dincolo de ele, ne jucăm şi la propriu. 

Dacă e DA pentru tine, dacă vrei să creezi un univers diferit al tău și al banilor, propriul BANIVERS pe care îl alegi, îngrijești și creezi cu bucurie, vino și tu!

Nu, nu inveti cum sa "castigi" bani "multi", cum sa devii "bogat" sau cum sa-ti "gestionezi" mai bine banii (desi... nu e exclus). Dar e posibil sa te alegi cu o intelegere mai utila si mai sanatoasa in ce priveste banii si sursa lor, iar pe cale de consecinta e posibil sa obtii mai multa usurinta si bucurie cu baniversul tau. Suna bine? Daca da, te astept cu drag!

Vreau și eu un nou BANIVERS!

Când?

Duminică, 12 Mai 2019 - BUCUREŞTI, 10:30- 18:00h

Pe parcursul zilei vor fi pauze mici de cafea şi o pauză de prânz, de cca 1h.

Unde?

Adresa le va fi comunicată participanţilor.

Cost  participare: 300 lei

Reducere

Reducerile nu se cumuleaza!

Înscriere:

Workshop@astrocafe.ro

Numărul de locuri fiind limitat, rezervarea unui loc se poate face numai prin achitarea integrală a taxei de participare şi completarea formularului de înscriere. Locurile se vor ocupa în ordinea confirmărilor de plată.

Pentru alte informaţii, îţi răspundem cu drag pe email sau la telefon.

Te aşteptăm cu drag!

 

Astro Shop

Cele mai noi articole