Mai mult din ce pot FI! 4 august 2014

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 25 iulie 2014, 964 vizualizari
Mai mult din ce pot FI! 4 august 2014

Pentru oameni curajosi care vor sa aduca tot mai multa constienta in viata lor, sa se experimenteze dincolo de propriile limite, sa se onoreze cu generozitate, sa traiasca din plin, cu putere, bucurie si usurinta, fiind deschisi si primind tot ce apare, am creat acest eveniment, constand intr-o serie de intalniri lunare pentru antrenament si inspiratie:

Mai mult din ce pot FI

Cu Dr. Nicoleta Svârlefus

Luni 4 august la ora 18:30, te invitam la seara de antrenament si inspiratie lunara, sa facem impreuna inca un pas in afara convingerilor, definitiilor si punctelor de vedere care ne opresc sa fim tot ce putem fi. 

Curajosii nu au ratat ocazia de a-si antrena mintea si a-si deschide inima pentru infinitele posibilitati si pentru din ce in ce mai mult din ce pot fi si primi. In cele cateva luni de la lansarea acestui eveniment, participantii experimenteaza viata dintr-o perspectiva mai inalta, producand rezultate dincolo de asteptari.

Cum se desfasoara?

La fiecare intalnire, primesti instrumente puternice si eficiente, spre a crea noi posibilitati in viata ta si a deschide si mai mult fereastra de perceptie prin care privesti lumea si pe tine insuti. Fiecare intalnire va fi diferita, dar va avea ca element constant bucuria de a fi si a crea.

Experienta nu este despre un ceva anume de facut, despre o zona de viata specifica, ci despre A FI cine esti si a descoperi tot mai mult din ce poti fi, in spatiul pe care-l vom crea impreuna si cu ajutorul instrumentelor pe care le vei primi. Este despre a-ti creste nivelul de constienta si a te aseza pe tine, cu tot ce esti, in tot ce creezi. Despre a primi viata cu tot ce este si a transforma fiecare experienta intr-o oportunitate. Cu putere, bucurie, incredere si gratie! 

Interval orar: 18:30- 22:00h

Loc de intalnire: vor fi anuntati participantii.

Investitie: 91 lei

Pentru cei care participa la 3 intalniri consecutive, a patra (consecutiva) este gratuita.

Inscriere/ Confirmare participare:

workshop@astrocafe.ro/ telefon: 0758 088 168 - Cristina Ciobanuresponsabil inscrieri, organizator si asistent seminar

*Se pot inscrie doar cei care au participat la cel putin un workshop de o zi sau la orice curs online cu Nicoleta Svârlefus.

Numar mic de locuri! Ultima zi de inscrieri (in masura locurilor disponibile): 2 august!

Te asteptam cu drag si bucurie!


*Grafica: Iuliana Costiuc
  Realizare banner: Gabriel Vasilescu

Astro Shop

Cele mai noi articole