Legea atractiei-Jerry si Esther Hicks

Autor: Nicoleta - vineri, 06 martie 2009, 1175 vizualizari
Legea atractiei-Jerry si Esther Hicks

 

  Legea Atracţiei - Învăţăturile lui Abraham
         autori Esther si Jerry Hicks
 
 
 
Cei care au avut inspiratia sa o citeasca si sa aplice cele expuse cu atata claritate o considera Biblia omului spiritual.
 
O lege universala guverneaza existenta noastra: legea atractiei – ce gandesti, ce-ti doresti, aceea primesti. Si asta se intampla indiferent daca crezi ori nu in puterea ei. Indiferent de felul trairilor tale: pozitive ori negative.
Toate actiunile , evenimentele care se deruleaza in viata ta sunt rezultatul gandurilor tale. Nu ar fi, deci, minunat sa iti traiesti viata asa cum iti doresti?
 
Cu cat intensitatea gandurilor este mai puternica si frecventa lor mai mare cu atat vor declansa o emotie mai puternica, ce va atrage forta universului spre materializarea ei cat mai rapida. Si cand iti vei vedea prima dorinta indeplinita atunci se va declansa tavalugul schimbarilor din viata ta.
 
In carte vei gasi modalitatea de a aplica aceasta lege cat mai simplu si la obiect, intr-un limbaj accesibil oricui. Te va invata puntual cum sa fii mai sanatos, mai prosper, mai iubit , mai impacat cu tine si cu cei din jur.
O carte captivanta care te indeamna sa meditezi.
 

Astro Shop

Cele mai noi articole