Lansarea carte - „FERESTRE CATRE COPIII NOSTRI”

Autor: Cristina Ciobanu - vineri, 19 iulie 2013, 3163 vizualizari
Lansarea carte -  „FERESTRE CATRE COPIII NOSTRI”

Editura Herald si Societatea de Gestalt Terapie din Romania va invita miercuri, 24 iulie 2013, ora 19:00, la Libraria Carturesti Verona la lansarea cartii „FERESTRE CATRE COPIII NOSTRI - Gestalt-terapie pentru copii si adolescenti”, scrisa de Dr. Violet Oklander si publicata de editura Herald in colectia „Psihoterapia”. (http://goo.gl/zMtEm)

„FERESTRE CATRE COPIII NOSTRI. Gestalt-terapie pentru copii si adolescenti” este rezultatul muncii de colaborare dintre Editura Herald si Societatea de Gestalt Terapie din Romania. 

„Faceti o pauza pentru a va aminti de propria copilarie si de luptele care se dadeau in voi pentru a intelege lumea oamenilor mari! Aceasta carte poate fi o fereastra catre copilul din interiorul vostru, ca si o fereastra catre copiii alaturi de care stati” – Barry Stevens 

In cadrul acestei intalniri, invitatii nostri ne vor impartasi din experienta lor bogata in terapia Gestalt, ajutandu-ne astfel sa ne familiarizam, printr-un contact direct, cu ce inseamna sa lucrezi cu copiii. Evenimentul include discutii si prezentari interactive pentru o mai buna intelegere a practicilor gestalt si pentru a descoperi cu ajutorul specialistilor invitati partea practica a cartii. 

  La eveniment vor fi prezenti invitatii : 

Miruna Techera, psihoterapeut format in Gestalt terapie, formator si supervizor in SGTR

Lect. univ.drd. Celestina Dumitriu, psihoterapeut autonom format in Gestalt terapie 

Tientan Alice Ling, psihoterapeut autonom format in Gestalt terapie, Psiholog clinician sub supervizare 

Gabriela Deniz, editor Herald si psiholog 

Moderator: Andreea Tincea, PR Editura Herald

Cartea autoarei Dr. Violet Oaklander identifica si ofera posibilitati creative de a utiliza instrumente clare de decodare a lumii infantile si a cailor de acces catre universul lor (desenul, modelajul, povestile, marionetele, experientele senzoriale etc.).

„Aceasta carte este o prezentare inedita de tehnici extrem de variate de lucru cu copiii si chiar o invitatie la a descoperi altele noi – o maniera de a onora astfel creativitatea fiecaruia dintre noi.” 

– Tatiana Chicu, Societatea de Gestalt Terapie din Romania

Dr. Violet Oaklander a crescut singura trei copii, are un doctorat in psihologie si doua masterate: in consilierea familiei si copilului, si in educatia speciala a copiilor cu probleme emotionale si dizabilitati de invatare. A predat in universitati americane, a condus Centrul pentru Terapia Copilului si Adolescentului din Hermosa Beach, California, iar in prezent este directorul Institutului care ii poarta numele si este membra a comunitatii de specialisti in Gestalt Terapie din Los Angeles. 

Prin publicarea acestui volum, Editura Herald intareste experienta de publicare a colectiei „PSIHOTERAPIA”.  Situate intre traditie si inovatie, cele 15 titluri publicate  

o infatiseaza elementele cheie ale principalelor scoli de psihoterapie 

o prezinta arta practicarii fiecarui tip de terapie in parte 

o discuta in detaliu atat experienta terapeutului, cat si pe cea a pacientului  

Scrise de specialisti de renume in domeniul Terapiei si Consilierii, cu o indelungata practica la catedra si in cabinet, lucrarile descriu tehnicile si abilitatile psihoterapeutice prin intermediul exercitiilor, studiilor de caz, tranzactiilor, jocurilor si scenariilor. 

Bazate pe o viziune cuprinzatoare asupra vietii, metodele psihoterapeutice permit omului contemporan sa-si traiasca viata cu o mai mare constientizare si intelegere.

………………………………………

Participarea este libera.

Va multumim si va asteptam cu interes!


Partenerii media & culturali: Radio Romania Cultural, Romania Libera, Ziarul Ring, Copilul.ro, MamicaMea.ro, Gratuitor.ro, Calendar Evenimente, Filme-Carti.ro, PrWave, UrbanKid.ro, 4Arte.ro, Bookblog.ro, Hyperliteratura.ro, Booktopia.ro, AgentiadeCarte.ro, RegieLive.ro, Studentie.ro, Bookuria.info, Zibo.ro, TraiesteConstient.ro, OrasulMeu, BigCityLife.ro, Tati.ro, InJoaca.ro, Melc-Codobelc.ro, ParintiAutentici.ro, CentrulVechi.ro, Artline.ro, TotuldespreMame.ro, SR-Club of Serial Readers, AstroCafe.ro, Doctor.ro, Bookmag.ro, PovestideCalatorie.ro 

Parteneri organizare: Editura Herald (www.edituraherald.ro) , Societatea de Gestalt Terapie din Romania (www.gestalt.ro), Libraria Carturesti Verona (http://librarie.carturesti.ro/


Contact:  andreea.tincea@edituraherald.ro, 0772 075 641, 0747 817 938 
Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole