Introducere in Puterea Feminina. Eveniment gratuit, 6/7 octombrie, Bucuresti

Autor: AstroCafe.ro - joi, 24 septembrie 2015, 1351 vizualizari
Introducere in Puterea Feminina. Eveniment gratuit, 6/7 octombrie, Bucuresti

-EVENIMENT GRATUIT -

Introducere in Puterea Feminina: Seara deschisa de feminitate cu Oana Stoianovici - 6/7octombrie 2015, Bucuresti

Ne petrecem cea mai mare parte din timp oferind grija si atentie celor din jurul nostru. Si tot de cele mai multe ori, ramanem pe ultimul loc. Ne-am obisnuit, ca mamele si bunicile noastre, cu exercitiul datoriei si al sacrificiului pentru binele celorlalti si al familiei. Suntem prea prinse in munca pentru a mai putea gasi energia de a fi senzuale pentru parteneri. Sau comunicarea cu ei pare imposibila. Sau inca nu avem partenerul potrivit si intrebarile despre ce anume nu facem noi sau unde nu suntem indeajuns de nu avem o astfel de relatie ne insotesc zilele.

Daca vreuna dintre situatiile de mai sus te dezarmeaza, raspunsul ar putea fi mai simplu decat crezi. In fiecare dintre noi traieste o fetita interioara, care are nevoie de rabdare, intelegere si iubire. Iar cat timp nu le primeste, emotiile ei vor opri implinirea dorintelor femeii mature. Este important pentru destinul nostru de femei sa invatam sa gasim si sa ascultam aceasta fetita si sa o ajutam sa creasca. De dragul nostru.

Daca esti intr-un punct in viata ta in care simti nevoia unui reper interior care sa te ghideze printre intrebari si decizii, atunci aceasta seara deschisa poate sa fie locul in care sa incepi calatoria spre acel reper. Am creat o serie de pasi iar primul este chiar participarea la seara de feminitate, unde vei patrunde in acest univers.

Acesta seara este pentru tine daca:

Vin si eu la eveniment!

Procesul de asumare a feminitatii tale constiente poate incepe chiar in aceasta seara, prin simpla ta prezenta. Va fi privilegiul meu sa te ghidez in primii pasi:

Seara de feminitate este un eveniment gratuit, pregatitor pentru urmatorul pas, care va avea loc pe 17 octombrie“O zi de feminitate” , o zi intreaga de coaching pentru ca tu sa iti gasesti si sa iti activezi centrul puterii tale feminine.

Daca te simti gata sa iti incepi aventura ta in feminitate, vino sa afli mai multe despre acest program si sa te inscrii. Poti face acest lucru chiar in timpul evenimentului, completand formularul de inscriere si achitand un depozit de 50 RON din suma totala de 550RON. Participantele la seara deschisa vor primi o reducere semnificativa  pentru programul “O zi de feminitate.”

Cine va sustine aceasta seara deschisa?

Oana Stoianovici este coach transformațional cu o experiență de peste 11 ani în programe de leadership transformațional și procese cuantice de vindecare. A studiat tehnologii de transformare în Statele Unite ale Americii timp de 7 ani, conducând cu rezultate excepționale programe și antrenamente pentru peste 4,000 de participanți din toată lumea.

În urma workshopurilor Oanei, femeile descoperă noi nivele de echilibru personal, creativitate și plenitudine, care pot însemna creșteri în carieră, maternitate, expresie artistică și relații împlinite cu parteneri de viață.

Vin si eu la eveniment!

Cand?

6/7 octombrie 2015, intre orele 19:00 - 21:00.

Indiferent in care dintre cele doua zile vei participa, te rugam sa ajungi cu aproximativ 30 minute mai devreme pentru a face confirmarea participarii si a incepe in timp util.

Unde?

Evenimentul va avea loc la Hermitage Spiritual Hub situat pe str. Mihai Eminescu, nr. 127 (harta AICI).

Avand in vedere ca acesta este un spatiu urban de meditatie, participantii sunt rugati sa se descalte la usa sau sa poarte papuci, iar in loc de scaune vor gasi perne pentru sezut pe podea. In cazul in care nu poti sta pe perna din motive medicale, spune-ne si vom pregati un scaun pentru tine.

Cat?

Participarea este GRATUITA.

Daca iti doresti sa te inscrii la conferinta, da click pe Vin si eu la eveniment si completeaza formular de inregistrare .Verifica-ti emailul sa te asiguri ca ai primit confirmarea pentru rezervarea locului.

Pentru alte informatii si inscrieri puteti sa ne contactati pe adresa de email evenimente@evoluamimpreuna.ro sau la telefon 0723 860 560 Lavinia (de luni pana vineri in intervalul orar 10.00 – 18.00).

Te asteptam cu drag!

Evoluam Impreuna & Oana


 

Astro Shop

Cele mai noi articole