De sarbatori, suntem Joy! Nico la tv, de sarbatori!

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 24 decembrie 2010, 1364 vizualizari
De sarbatori, suntem Joy! Nico la tv, de sarbatori!

Chiar daca oficial am intrat in vacanta, iata ce am pregatit de sarbatori si pe unde ma vedeti:

Vineri, 24 decembrie, aveti editie speciala Harta Vietii, cu Marius Ciprian Pop, De la ora 17:00!

Sambata, 25 dec, ora 15:00, la Antena 2, "A fost odata, de Craciun" cu ganduri de Craciun ale vedetelor Antena 2.

Pe 31 decembrie, de la ora 16:00, aveti editie speciala Harta Vietii, cu previziuni astrologice detaliate pentru 2011. Invitat : prietenul si colegul meu Valeriu Panoiu.

Incheiem apoteotic cu Mondelionul de pe Antena 2, unde ma puteti vedea impreuna cu colegii mei jucand in Gaitele (Mihaela Tatu, Diana Munteanu Niculescu, Simona Balanescu, Irina Corduneanu si eu), cantand Mamma Mia - Abba( Florentina Fantanaru, Silviu Andrei, Alin Oprea si eu :)), jucand in Dallas (sunt Pamela)... O sa fie foarte tare!

Pe 29 decembrie, ma puteti vedea si la "Neatza cu Razvan si Dani", unde vorbesc tot despre 2011 din perspectiva astrologica.

Va doresc sa sarbatoriti frumos, sa faceti ce va place, sa fiti cu oamenii care va sunt dragi si sa intrati in noul an cu incredere, bucurie si iubire!

 Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole