Cursuri Reiki

Autor: Nicoleta - joi, 10 septembrie 2009, 1952 vizualizari
Cursuri Reiki

Andreea Talmazan, maestru Reiki, va propune o noua serie de cursuri, incepand din 21 septembrie. Reiki este una dintre cele mai fascinante metode de a aduce lumina, pace, credinta si iubire in viata noastra si a celor din jur. Este un sistem oriental de vindecare, care, aplicat in paralel cu medicina moderna, poate duce la vindecari miraculoase.

Intr-o lume dominata de material si de constient, practica Reiki ne aduce mai aproape de esenta Divina din noi, ne dezvolta intuitia si capacitatile extrasenzoriale. Reiki combinat cu meditatia duce la linistirea mintii si creste capacitatea de a lua hotarari corecte in ceeea ce priveste viata noastra pe toate planurile. Reiki este Aici pe Pamant de veacuri.

Acum insa, in vremurile pe care le traim, a fost "redescoperit" tocmai ca sa ne ajute sa combinam armonios cunostintele capatate la scoala si in familie cu toate informatiile din domeniul fantasticului. Practicantul Reiki este la un pas de a deveni un alchimist in propria viata. Transformarea exterioara porneste de la "aurul" din interior, de la Sinele nostru Superior ce sta linistit si asteapta ziua in care sa ne trezim. Prin Reiki intram in contact cu cine suntem cu adevarat, cu Ingerii nostri pazitori, cu entitati superioare, cu Maestrii Iluminati.

Reiki este destinat oricarui doreste sa practice indiferent de varsta, sex, religie.

Desfasurare curs pe perioada de o luna:

Informatii curs: In fiecare luni incepand cu data de 21 septembrie. Ora 18,00.

Cost curs (initiere gradul 1 Reiki Usui + 4 seminarii): 300 lei platibili in doua rate sau 250 lei platibili integrali la prima sedinta.

Maestru Reiki: Andreea Talmazan

Inscrieri la email: scrie@andreeatalmazan.ro/ tel. 0723 169 105Astro Shop

Cele mai noi articole