Calatoria sufletelor

Autor: Nicoleta - vineri, 11 septembrie 2009, 990 vizualizari
Calatoria sufletelor

 

Titlu: Calatoria sufletelor
Autor: DR. Ph. Michael Newton
Editura: Cartea Daath
 
 
Exista viata dincolo de moarte? Aceasta enigma este unul dintre principalele subiecte de "meditatie" a tuturor oamenilor. Sunt persoane care au trait experiente spirituale in perioada de moarte clinica. Dar aproape niciodata nu se intampla asta langa tine, la vecinul sau prietenul pe care il cunosti de ani de zile. Afli despre astfel de oameni de la televizor din documenatre, sau citesti cu titlu senzational in ziare.
 
Dr. Michael Newton, un reputat hipnoterapeut american, in cei peste 30 de ani de experienta in tratarea prin hipnoza problemelor pacientilor sai, a hotarat sa treaca mai departe de ideea "o viata anterioara". Si a  inceput, impreuna cu cei care ii vizitau cabinetul, o noua "calatorie: in viata dintre vieti. Impreuna au reusit sa descrie calatoria sufletelor dincolo de moarte. Un numar impreionant de subiecti au descris ce s-a intamplat de la parasirea corpului din viata anetrioara pana la revenirea pe pamant intr-un nou corp, intr-o "noua" familie, in noi conditii de viata.
 
Cartea, departe de a fi un studiu dedicat specialistilor, scrisa pe intelesul tuturor, aduce o serie de raspunsuri pentru cei dornici sa afle ce se intampla cu ei "dincolo de moarte".
 
"Calatoria sufletelor" este o carte dedicata atat celor care cred ca exista viata dincolo de moarte, dar au putine informatii, cat si scepticilor, acestra oferindu-le macar o "poveste frumoasa" despre acest subiect.
 
Link carte: http://www.eusunt.ro/index.php?act=prod&p_cod=esb447afb53c1488&desc_on=1

 

(Recenzie de Andreea Talmazan)

Astro Shop

Cele mai noi articole