Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus, 24 iunie 2017: LUNA nouă in RAC și LUNA în harta natală. București

Autor: AstroCafe.ro - luni, 12 iunie 2017, 11654 vizualizari

ASTRO-COACHING: Eveniment ediție specială, dedicat LUNII, sub două aspecte:

Partea I

1. L U N A în harta natală

Sau... Cate-n Luna si in Suflet

Luna este seiful nostru, baza de date, dar si voia sufletului. In harta natala arata cum ne exprimam feminitatea (pentru un barbat- latura lui feminina si ce fel de energie feminina atrage), receptivitatea, relatia cu mama, maternitatea, creativitatea, dar arata si bagajul pe care-l purtam prin viata, subconstientul, amintirile, radacinile, relatia cu trecutul si cu parintii, perioada copilariei, caminul, familia. Obtinerea unei anumite cote de popularitate, sensibilitatea, constienta in privinta emotiilor si modul de exprimare al acestora, nevoile noastre, sunt descrise prin pozitia Lunii in semn si casa, in harta natala.

Pe ordinea de... explorare:

 

În partea a 2-a, evenimentul astrologic al zilei:

2. Luna Noua in Rac (în domiciliu), 24 iunie 2017. Fertilitate în toate felurile

 

Unde ne aflăm în viața noastră și care este următorul pas?

Avem nevoie de răspunsuri. Iar pentru a le primi, avem nevoie de întrebări potrivite și inspirate. Suntem în căutare de sens. De bucurie și confort. Ne reconfigurăm dorințele, le aliniem la inima noastră. Si nu e doar atat... Luna noua in Rac ne sustine, ne determină si imputerniceste, prin planetele implicate, si conform zonei vizate in harta natala, sa si actionam in sensul constientizarilor pe care le primim. Sa facem lucrurile sa se intample. Sa incepem constructia unei fundatii noi. Mai ales in relatii si in tot ce tine de semnul Racului: casa, familie, camin, securitate emotionala, radacini.

Rădăcini sănătoase și fundație nouă

Orice Lună Nouă ofera teren fertil pentru seminte noi. Acum, cu atat mai mult, pentru ca Luna se află în semnul său de domiciliu, in casa I astrologica, insotita de Mercur si Marte, indicând puterea cu care intențiile si alegerile se pot manifesta, dacă știm ce vrem și ne hotarâm să îmbrățișam o direcție anume.

Semintele, de aceasta data, chiar e necesar sa fie noi, chiar daca Racul ne aminteste de trecut, de drumuri sigure si batatorite.. E timpul sa ne insanatosim radacinile, pentru a ne creste coroana... individuala... alaturi de alte coroane, precum copacii care cresc si se dezvolta avand spatiul necesar, unul langa celalalt. Iar pentru asta TOT ce impiedica dezvoltarea individuala, libertatea de expresie, creativitatea si autenticitatea, pleaca din viata noastra. Si e nevoie sa dam drumul!

Emotiile sunt intense acum, pot iesi la suprafata unele emotii care au fost demult ingropate, ele se cer acum eliberate. Trecutul apare sub diverse forme in fata ochilor nostri sau in felul in care ne simtim. E nevoie sa-i dam drumul, dar numai dupa ce ii conferim locul bine-meritat, onorand absolut orice experienta trecuta.

O realitate relațională și personală nouă

Schimbarile vizeaza identitatea, atitudinea, viziunea, alegerile cele mai importante, relatiile.

Suntem gata sa cream o noua FUNDAȚIE si o nouă platforma de relationare, un nou mod de raportare la cei din jur si la partenerii nostri, dintr-o perspectiva mai constienta, mai generoasă și iubitoare, acordata cu noua energie, pe un palier de constiinta mai inalt. Mai ales daca pana acum ne-am facut treaba de curatare, transformare, eliberare...

Semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanta, Capricorn) vor simti din plin energia acestei Luni noi. Si cei care au planete personale in aceste semne. Insa cu totii vom simti energia, vom recunoaste impactul acestui moment, in zona de viata activata, acolo unde se afla Racul in harta natala.

Auto-ingrijire

După o perioadă destul de agitata, in care am avut tendinta sa ne hartuim in fel si chip, Luna asta Noua vine sa ne aminteasca sa ne iubim si ingrijim pe noi insine. Sa fim mai atenti la nevoile noastre dar si la ale celorlalti. Sa fim mai generosi. Sa-i sprijinim pe ceilalti si sa-i tratam ca pe egalii nostri. Asta e calea succesului acum!

Ce posibilitati exista pentru tine?

Care sunt schimbarile iminente pe care le vei face?

Cum sa folosesti cat mai constient aceasta energie?

Cum pot(i) contribui pentru tine si viata ta?

Vrei sa folosesti constient energia Lunii noi in Rac si posibilitatile care apar? Te invit sambata, 24 iunie 2017, exact de Luna noua, la o noua sesiune de Astro-Coaching cu Nicoleta Svârlefus.

 

Nu sunt necesare cunostinte de Astrologie.

Aceste sesiuni sunt destinate oricui doreste sa se cunoasca si sa-si fructifice potentialul cat mai constient, indiferent de semnul solar in care este nascut si indiferent de cunostintele pe care le detine legat de Astrologie. Cu totii avem aceste planetele in harta natala, iar prin pozitia in semn si casa, dar si prin aspectele lor, fiecare planeta, ca forma de energie pe care o continem in fiinta noastra, ne vorbeste in felul si pe "limba" ei, daca stim sa ascultam si sa deslusim.

VREAU SI EU!

Vei primi harta natala printata si te voi sprijini sa intelegi unde in viata ta exista potential de schimbare si innoire, ce alegeri sunt disponibile, care este atitudinea adecvata si cum sa raspunzi intelept si lucid situatiilor care apar. 

 

Sâmbătă, 24 iunie 2017, 10:30-18:30, Bucuresti (detaliile despre locatie le vor fi comunicate celor inscrisi).

Inscriere:

Daca te inspira sa participi, te asteptam sa te inscrii pana cela tarziu luni ora 10 am inclusiv, la workshop@astrocafe.ro sau tel. 0758 088 168/ 0723 385 558- Cristina Ciobanu, responsabil de inscrieri si organizator.

Contributia ta:

***Conditie de inscriere: sa fi participat la cel putin un curs (live sau online) cu Nicoleta Svârlefus

Doar 12 locuri disponibile!

Te asteptam cu drag si inspiratie!

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole