Alaturi de Vlad, pe "Drumul catre fericirea durabila"

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 11 decembrie 2013, 2334 vizualizari
Alaturi de Vlad, pe "Drumul catre fericirea durabila"

Astrocafe.ro îl sprijiă pe Vlad Doroican pe durata campaniei de fundraising pe care a inițiat-o.

Vlad este unul dintre cei mai senini, calzi, frumoși si generoși oameni pe care i-am cunoscut pana acum. De la primele cuvinte citite într-un email trimis de el, în vederea unui parteneriat între Astrocafe.ro și Editura Herald (pe care o reprezenta la vremea aceea), totul a curs firesc, mereu cu ușurință și bucurie.

Pe drumul către sine, a ajuns în Austria, in centrul de studii tibetane Tashi Rabten, unul dintre primele centre buddhiste deschise în Europa, unde dorește să-și continue studiile. “The way to lasting happiness” este drumul său.

Obiectivul principal al campaniei este strângerea de fonduri necesare în următorii ani pentru studiile de la centrul Tashi Rabten din Austria.

Descoperă mai mult despre campanie pe http://igg.me/at/way-to-happiness

“Fericirea nu e ceva gata făcut, ea vine din faptele tale.” -Dalai Lama

„Dragi prieteni, campania de fundraising care să îmi susțină studiile din Austria este LIVE şi se va desfășura în perioada 25 noiembrie 2013 – 20 ianuarie 2014! Mărturisesc faptul că sunt emoționat și sunt curios cum va decurge. Am nevoie de ajutorul vostru pentru a da mai departe vestea, de aceea, dacă prezintă interes, un simplu share poate face diferența :.) 

Mai multe detalii despre povestea și motivația mea regăsiți pe pagina oficială a campaniei: igg.me/at/way-to-happiness şi pe pagina evenimentului de Facebook. 

Ajutați-mă să pășesc ferm pe drumul transformării interioare. Sper că la un moment dat va veni clipa, după ce învăț să “înot”, să împărtășesc și cu ceilalți această experiență și înțelepciune!” - Doroican Vlad

UPDATE: după o săptămână de la lansarea campaniei 50 de contribuții, 833 de euro strânși (8.38% din Goal), peste 900 prezențe social media, locul 3 în topul campaniilor din România pe indiegogo.com și peste 5000 de vizualizări unici pe pagina campaniei, utilizatori din toată lumea.

Toate acestea sunt posibile doar datorită celor care cred în visul lui Vlad, celor care fac posibilă această acțiune dedicată fericirii durabile și bunăstării tuturor ființelor.

Succesul campaniei de până acum denotă o rețea interdependentă de oameni care susțin schimbarea și transformarea lăuntrică, importanța educației și a altruismului, compasiunii, înțelepciunii și generozității. O rețea de oameni care picătură cu picătură contribuim la râul cunoașterii și continuitatea sa în viața noastră și a celor din jur.

Vă invit să urmăriți evoluția campaniei în continuare și să dați mai departe prietenilor și care pot fi interesați: http://igg.me/at/way-to-happiness ( Like & Share )

Grupul țintă și beneficiarii : Publicul larg!

Să soliciţi ajutor financiar pentru a-ţi continua studiile şi pentru transformare interioară poate fi un prilej de judecată pentru unii, şi de admirație pentru alții. Daca te inspira inițiativa lui Vlad, sprijină-l şi tu.

Drum fericit, Vlad!Astro Shop

Cele mai noi articole