Aimee.ro va ofera cursul online “Cum sa-ti imbunatatesti relatia cu corpul tau”

Autor: Cristina Ciobanu - luni, 30 septembrie 2013, 1008 vizualizari
Aimee.ro va ofera cursul online “Cum sa-ti imbunatatesti relatia cu corpul tau”

Cursul online “Cum sa-ti imbunatatesti relatia cu corpul tau“ are rolul de a-ti ridica un semn de intrebare asupra relatiei pe care o ai cu corpul tau. De aceasta relatie depind foarte multe domenii din viata ta: sanatatea, implinirea, fericirea, modul in care te raportezi la tine si la cei dragi, felul in care stii sa-ti asculti intuitia si sa intri in armonie cu tine insuti.

Atunci cand se gandesc la corpul lor, oamenii acorda atentie in special corpului fizic. Cursul de fata va prezenta diferite aspecte referitoare la acesta, cat si o serie de informatii utile despre corpurile noastre subtile: corpul mental, corpul emotional si corpul spiritual. In momentul in care vom reusi sa acordam atentia necesara fiecarui corp in parte, vom reusi sa permitem echilibrului si vindecarii sa patrunda in vietile noastre. De asemenea, cursul ne va oferi mai multe detalii despre felul in care sunt interconectate aceste corpuri. Astfel, vom intelege de ce anumite rani emotionale ajung sa ne afecteze corpul fizic, dar vom invata mai multe si despre rolul intuitiei in relatia cu corpul nostru. 

Urmarind acest curs, modul cu modul, facand exercitiile, meditatiile si tehnicile de interiorizare si de autoanaliza sugerate in fiecare modul, ne putem impaca cu noi insine, cu corpul nostru, cu inima noastra si cu cei din jur.

Ne vom putea apoi considera un tot, pentru ca ne-am asumat acea particica din noi, reprezentata de corpul nostru, pe care am fost invatati sa o neglijam. Ne vom putea considera aliniati cu noi insine si cu forta din interiorul nostru, pentru simplu fapt ca acordam atentie, cateva minute pe zi, camaradului nostru de calatorie, corpului nostru, in aceasta aventura minunata numita “viata”.

Cursul este structurat pe 10 module, ultimul fiind un modul de recapitulare si de evaluare. Iata si titlurile celor 10 module:

1. Sa devenim constienti de corpul nostru!

2. Corpul emotional si nevoile lui

3. Corpul mental. Legatura dintre corpul fizic, emotional si mental.

4. Corpul spiritual. Aura. Chakrele

5. Metode de echilibrare a corpului si de protectie energetica.

6. Intuitia si corpul.

7. Probleme legate de greutate. Cum le rezolvam?

8. Cum se exprima ranile emotionale prin intermediul corpului fizic?

9. Corpul si bolile. Mesajele si cauzele emotionale ale bolilor.

10. Recapitulare si evaluare.

Cele 10 module ne invita sa acordam atentia cuvenita acelor parti din noi insine care au nevoie de ingrijire pentru a creste. De asemenea, cursul este o aducere aminte a faptului ca nici o parte a fiintei noastre nu ar trebui neglijata, fie ca este de ordine fizica (precum problemele de greutate) sau spirituala (protectia energetica). 

Pentru mai multe detalii:  http://www.aimee.ro/cursuri-online/cu-plata/cursuri-online/Astro Shop

Cele mai noi articole