Meg Ryan

Autor: Nicoleta - marti, 13 octombrie 2009, 1566 vizualizari
Meg Ryan
Meg Ryan, pe adevaratul nume Margaret Mary Emily Anne Hyra s-a nascut in 1961 pe 19 noiembrie in districtul Fairfield din statul Connecticut. Meg urmeaza cursurile elementare pe care le absolva in iunie 1979 a scolii Bethel. Se muta la  New York, unde urmeaza Facultatea de Jurnalism la "New York University". Pentru a se descurca financiar, desfasoara diferite munci, participa la diverse castinguri si pas cu pas paseste in lumea cinematografiei holwoodiene. 

In 1981 succesul apare si este remarcata de cineasti prin rolul Debby Blake, fiica celebrei actrite  Candice Bergen (Merry Noel Blake) in drama "Rich and Famous " regizat de George Cukor si fiind ultimul film al magnificului regizor.Urmeaza, cum este firesc roluri unul dupa altul, in care suava, ingenua si frumoasa actrita creste in ierarhia actorilor hollwoodieni fiind nominalizata de 3 ori la "Golden Globes" obtinand 7 premii si alte 14 nominalizari la festivaluri de profil.A fost casatorita cu Dennis Quaid timp de 10 ani cu care are un fiu Jack Henry Quaid (nascut in 1992), a trait  frumoase povesti de dragoste cu Russell Crowe, John Cusack, Matt Dillon , Matthew Perry  cu care este in prezent  si a adoptat o fetita din China in 2006 pe Daisy True.Votata pe locul unu in Topul "The 50 most beautiful people in the world 1994" de People Magazine, membra a juriului  in " Festival International de Cannes" 2003, actrita este in plina ascensiune.


Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole