Eckhart Tolle

Autor: Nicoleta Bertea - duminica, 08 noiembrie 2009, 1634 vizualizari
Eckhart Tolle

Eckhart Tolle (16 februarie 1948) este considerat unul dintre cei mai originali si inspirati calauzitori spirituali ai timpului nostru, iar cartile "Puterea prezentului" si "Un Pamant Nou" sunt printre cele mai bine vândute în SUA dupa 11 Septembrie.

Autorul s-a nascut în Germania, unde si-a petrecut primii 13 ani din viata. Dupa ce a absolvit Universitatea din Londra, a devenit cercetator si îndrumator la Universitatea Cambridge. La 29 de ani, în urma unei transformari spirituale profunde, vechea sa identitate a fost literalmente dizolvata si viata i s-a schimbat radical.
Urmatorii ani si i-a dedicat întelegerii, integrarii si aprofundarii acestei transformari care a marcat începutul unei intense calatorii interioare.

Eckhart Tolle nu s-a aliniat nici unei traditii sau religii, dar nici nu a respins vreuna. Învataturile sale transmit un mesaj simplu si în acelasi timp profund, cu claritatea si simplitatea vechilor maestri spirituali: exista o cale catre eliberarea de suferinta si dobândirea pacii interioare. În prezent, calatoreste mult, raspândindu-si învataturile în toata lumea. Din 1996, locuieste în Vancouver, Canada.Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole