Zodiile, mașinile și stilul de condus

Autor: Nicoleta Svârlefus - sambata, 21 noiembrie 2020, 15128 vizualizari

Mașina e parte din viața noastră de multe decenii. Sunt atât de multe modele și cu atât de multe funcțiuni, pentru că sunt construite după nevoile și interesele oamenilor. Dar și după personalitățile și pasiunile lor.

Pe rând, mai jos, fiecare semn în parte cu stilul său de condus și ce tip de mașină preferă.

Berbecul – Conduce impulsiv, îi place să fie primul la semafor. E un șofer competitiv, conduce de regulă sportiv, uneori chiar agresiv, și aproape că îl deranjează că mai circulă și alții pe șosea. Vrea să aibă o mașină cu demaraj rapid și care să poată întrece pe oricine. Le trebuie o mașină puternică, fie sport, fie suv… dar puternică să fie. 

Taurul – Taurului îi plac mașinile sigure, mari, încăpătoare și confortabile. Ei vor să stea bine în ele. Nu neapărat merg cu viteză. Și dacă ar putea să conducă alții, e perfect. Cuvântul cheie pentru ei e… comoditate. Nu se grăbesc nicăieri, se mai și opresc pe drum. E posibil să aibă și arsenalul de camping. Cu suport de pahare. Ei bine, mașinile pentru Tauri nu sunt ieftine. Dar asta nu e o problena pentru ei. 

Gemenii – Iubesc mașinile cu care să se miște repede și cu zvâc. Nu neapărat mari, mai degrabă mici. Dar iuți să fie. Trebuie să fie ușor de întreținut. Lor le place drumul, nu neapărat mașina. Și le place să meargă însoțiți. Să fie mașini ușor de manevrat. Sunt distrați oricum. Deci nu trebuie să existe multe butoane. Mașinile Gemenilor sunt pentru cei ce nu au răbdare… 

Rac –  Mașina Racului înseamnă confort și siguranță, să încapă mama, tata, copiii, nevasta/bărbatul, cățelul... Hai, la confort mai merge un compromis, dar siguranța nu se negociază. Masina trebuie să aibă o poveste, o istorie, să fie cea mai sigură. Ar fi bine că mașina să vină dintr-o afacere de familie, cu tradiție. Șoferul să-i poată duce în siguranță pe ceilalți. Să aibă portbagaj mare în care să încapă și acareturile copiilor și murăturile de la mama.

Leu – Pentru ei mașina trebuie să fie statement. Ce au ei nu are nimeni. Cum li se potrivește lor, nu se potrivește nimănui. NU contează dacă e bună sau nu. Să fie o mașină cum alta nu e. Să fie frumoasă, spectaculoasă, să atragă toate privirile și să fie cool… Nu se omoară cu condusul. Dar mașina lor trebuie să fie o apariție. Și ei trebuie să arate ca atare. Să fie nouă. Și rară… sau un model special. Tuningul e bine venit. Și eventual o ediție limitată cu numele lor. Cu monogramă! 

Fecioara – trebuie să-și permită mașina și să fie sigură că nu-i lasă în drum. Mașina e de utilitate, nu de moft. Își face treaba și asta e suficient și pentru casă, și pentru serviciu, și pt ceea ce au ei nevoie. Preferă culori deschise și musai le păstrează curate. Nu se omoară după motoare puternice. Ci mai degrabă economice și practice. Poate chiar hybrid sau electric. Pentru că ei iubesc și protejează natura!

Balanța – Pentru ei mașina e o fudulie, e o etichetă. Să îi reprezinte și să le arate statutul. Mașina este imagine. Dacă are o zgârietură, e o problemă de imagine gravă. Ea trebuie să dea bine, să fie confortabilă și să dea căldură cât trebuie. Să fie neapărat spațioasă și cu accesorii. Nu se grăbesc foarte tare când conduc. Dar conduc hotărât și țin cont de ceilalți.  Mașina lor trebuie să aibă culori frumoase și tapiseria să fie specială. 

Scorpion – Mașina trebuie să aibă preț bun, să reziste și să fie ușor de întreținut. Conduc uneori brutal. Pentru ei mașina e o... chestie, a lor. In orice caz, mașina trebuie să fie o afacere bună. E musai sa fie negociată aprig. Si să fie solidă, compactă și rezistentă. Să fie bună și de ieșit la receptie, dar și pentru schiuri și murături. Se folosesc de ea de toți banii! Sunt în stare ca, în zilele în care nu merg cu ea, s-o închirieze. A, și să aibă un sistem antifurt excelent! 

Săgetător – Mașinile lor trebuie să fie sport și bine accesorizate, să meargă repede.  Le place să aibă mai multe modele. Să fie excentrică, dacă se poate, și din străinătate. Pe care să cheltuiască mai mult decât au. Fac ei cumva si o cumpără. Sunt șoferi foarte buni. Conduc fără probleme pe distanțe lungi iar mașinile lor sunt pregătite mereu să meargă pe aceste distanțe. 

Capricorn - Capricornul e foarte atent când face o investiție de așa natură. Mașina trebuie să aibă un raport foarte bun calitate-preț, să fie din timp cuprinsă in buget. E important să fie o mașină pe care să și-o permită și, mai ales, să fie  serioasă, demnă de o persoană respectabilă. Nu se omoară cu viteza, mai degrabă prudent și calculat la volan, mai ales că ține la mașina lui și mereu e atent să evite orice cheltuiala inutilă. Mașina trebuie să fie încăpătoare, rezistentă și musai să nu fie costisitoare ca întreținere.

Vărsător – Pentru ei mașina trebuie să aibă motorul zdravăn. Să fie de ultimă generație. Să fie rezistentă și să aibă tehnologie recentă. Poate să fie și electrică sau chiar de preferat electrică. Oricum, ceva alternativ, ciudat sau neașteptat. Ei sunt conducători de mașini inedite… Ba vor mașînă, ba n-o mai vor. Acum vor una, acum vor alta. Sunt capricioși, șoferi dar și cumpărători.  Și își iau mașină după cheful lor. Și să nu fie o mașină cum au toți. Dacă se poate, bine-nțeles! 

Pești – Ei simt mașina, se identifică cu ea. Au uneori o grijă exagerată pentru ea. Pot fi șoferi foarte buni. Se adaptează la orice situație. Pot să își ia și mașină de lux, dar și o vechitură. E un mix de grandomanie și simplitate. Să aibă sistem audio foarte bun. Și undeva o cruciulița, așa, pentru sufletul lor. Într-un loc doar de ei știut. Plus o sfestanie făcută! Și o cruce facuta înainte de plecare. În funcție de buget, pot conduce… orice!

 

 Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole