Vrei sa-ti modifici realitatea? Doar schimba canalul...

Autor: Cristina Ciobanu - joi, 03 iulie 2014, 2611 vizualizari
Vrei sa-ti modifici realitatea? Doar schimba canalul...

In cursul acestui an extraordinar al transformarii, planeta noastra se metamorfozeaza de la depasitul model 3D al Dualitatii intr-o paradigma alternativa 5D a Constiintei Unitatii. Acest lucru este de multe ori primit cu uimitoare confuzie, deoarece mintea umana incearca sa inteleaga cum este posibil ca o planeta sa se schimbe atat de dramatic. Insa, odata ce am inteles lucrarile complexe ale Universului, este mai usor nu doar de inteles, ci si de a deveni implicat in mod activ.

Exista multe dezbateri intre oamenii de stiinta si cercetatori spirituali despre originea creatiei si al rolului pe care il joaca constiinta vie. Asemanator cu argumentul "gaina versus ou"...mintea evolueaza din materie (ganduri ca reactii biochimice la nivelul creierului), sau materia evolueaza din minte (spiritul creeaza materia).

Experienta mea sustine povestea "creatia se naste din constiinta"... aceasta este sursa de unde provin ideile. Toate viziunile, intentiile, expresiile artistice si imaginatia sunt aprinse de constiinta trans-materiala denumita "Spirit". Ea este scanteia creativa a lumii noastre fizice a materiei.

In fizica cuantica, in natura tot exista simultan sub forma de particule care au, de asemenea, o functie de unda. Bazat pe "Efectul Observator", atomii mici din lumea noastra fizica sunt influentati de prezenta mintii noastre constiente. Particulele-unde functioneaza ca probabilitati posibile pana cand sunt observate de o minte constienta, moment in care schimbul va colapsa functia de unda si formeaza o particula. Campul cuantic exista intr-o stare de unda a probabilitatilor (particule virtuale), in calitate de holograme posibile ale rezultatelor potentiale. 

Deci, cum functioneaza acest lucru? Creierul nostru functioneaza mai mult ca un computer sau televizor, creand lumea noastra materiala dintr-o gama de frecvente holografic convertite intr-o imagine solida. La fel cum o holograma functioneaza ca o lentila, codificand si decodificand frecventele, similar, creierul nostru transforma frecventele de intrare in perceptia nostra senzoriala a realitatii. Prin urmare, relitatea noastra personala este determinata de frecventele selectate... precum cautarea canalelor TV de pe canapea.

In campul cuantic al creierului nostru anima lumea noastra exterioara, precum motorul unui proiector de film - creand o realitate holografica prin rularea "cadrelor inghetate" instantanee din perceptia observata (imagini) impreuna, similar unui film. Constiinta emanata prin mintea noastra devine "creator" al timpul si spatiului din experienta noastra fizica, nu invers!

Cand creierul nostru comuta canalele, experimentam o schimbare in realitatea noastra perceputa. Aceasta se poate materializa intr-un moment "Aha", sau mai dramatic, precum mutarea intr-un alt oras sau tara, sau schimbarea carierei. In acest fel, creierul nostru nu doar comuta canalele, ci trece peste planificari. Creierul uman "receptor" selecteaza o felie din realitatea holografica dintr-un caleidoscop infinit de felii.

Intr-un fel, Universul nostru functioneaza precum feliile de paine si in orice moment noi alegem una dintre felii. Cu aceasta cunoastere, putem alege constient felia noastra de realitate din vastul camp cuantic, prin rafinarea si ridicarea frecventelor undelor cerebrale si prin concentrare intentionata. Noi nu suntem blocati intr-o lume intunecata, sumbra. Aceasta este doar una dintre feliile infinite accesibile pentru noi. Avem abilitatea de a schimba canalele, in orice moment ne dorim, cu mintea noastra constienta, asa cum doar apesi telecomanda pentru un nou canal.

Creierul uman are o retea complexa de microtubuli care transmit pachete foton de "constiinta lumina" intr-un camp cuantic de ordine (coerenta). Creierul uman "receptor" converteste undele fotonice de date de la fluctuatile cuantice in realitatea noastra holografica. Capacitatea noastra de a capta aceasta inteligenta universala se bazeaza pe puterea de super-radianta a corpului nostru, pe capacitatea noastra de metabolism celular a luminii fotonilor si pe receptionarea creierului nostru a unei game mai largi de frecvente inalte.

Aceasta este "semnatura energetica", a noastra personala, care magnetizeaza o gama selecta de informatii din campul cuantic. In timpul starilor modificate din meditatie, creierul nostru se relaxeaza si se extinde la un numar de lungimi de unda din campul Punctul Zero,deschizandu-ne mintea pentru a trezi o gandire nouua, viziunile si perceptiile.

Acest lucru ne imputerniceste sa stim ca putem alege felia noastra de realitate, holograma in care traim. In acest moment in istorie, avem oportunitatea de a sari pe felia paralela 5D a Pamantului, pe cronologia 5D. Tot ce e nevoie sa facem este sa ne crestem frecventele undelor cerebrale la nivelul 5D, astfel incat creierul nostru se poate stabili pe acel canal de realitate.

Singurul obstacol in schimbarea canalelor este frica ego-ului nostru si indoiala. Pentru  ego, mintea vrea sa ramana in polaritatea 3D ca sa se hraneasca cu incarcatura emotionala. Aceasta va rezista deciziei noastre de a schimba cronologia la holograma 5D. Dar noi avem solutia - in timpul meditatiei constiente intentia noastra concentrata si viziunile vor ridica creierul la frecvente mai mari (25 Hertz si mai mari), care sunt dincolo de mintea ego. Acesta este Punctul Linistit non-polarizat in care vom selecta noul canal de realitate 5D Pamanteasca din super-holograma universala.

Nu numai ca putem schimba canalele la noul 5D, dar ne putem schimba realitatea in numeroase moduri. Mintea noastra este deschisa pentru o gama infinita de optiuni in fiecare moment dat. Daca ceva nu merge in directia imaginata de noi, putem fixa atentia noastra pe o alta solutie si sa comutam pe acel canal. Exista posibilitati infinite! Tot ce trebuie sa facem este sa ne eliberam mintea si sa o deschidem catre vastul camp cuantic de solutii infinite...si sa ne schimbam vietile pentru totdeauna!

Meg Benedicte

Copyright (c) 2014 Meg Benedicte * All Rights Reserved * http://newearthcentral.com
*Imagine:marwarakha.com
*Traducere: Cristina CiobanuAstro Shop

Cele mai noi articole