Venus în mers direct în Leu (4 Septembrie - 9 Octombrie). Oferim și primim cu mai multă deschidere

Autor: AstroCafe.ro - sambata, 02 septembrie 2023, 5917 vizualizari

Planeta Venus domnește asupra valorilor noastre fundamentale, a limbajului iubirii și a lucrurilor pe care avem tendința de a le atrage sau de care ne simțim atrași. De asemenea, Venus se referă la relația noastră cu banii și la modul în care ne gestionăm propriile finanțe. Tranzitele lui Venus se referă la crearea armoniei și la satisfacerea dorințelor noastre pământești.

Toate aceste lucruri au fost revizuite în ultimele 6 săptămâni cât Venus a fost retrogradă(23 Iulie - 4 Septembrie 2023). Deși a fost o perioadă scurtă de timp, am avut parte de teste și încercări în relații.

Ce înseamnă Venus retrograd?

Pentru a înțelege exact ce înseamnă atunci când spunem că Venus revine în mers direct, mai întâi ar trebui să ne uităm la ce reprezintă o perioadă de retrogradare din punct de vedere astrologic. Mișcarea retrograda reprezintă mișcarea înapoi a unei planete, așa cum este văzută din punctul de vedere al pământului nostru. Planetele nu își schimbă de fapt direcția, ci pur și simplu par să încetinească, să staționeze și să înceapă să retrogradeze.

Aceste faze de tip mers retrograd au loc frecvent. Când o planetă retrogradează, energia ei se întoarce spre interior, devine mai lentă și mai greu de manifestat. În aceste perioade, s-ar putea să fim preocupați cu reevaluări în anumite aspecte din viețile noastre, să reapară evenimente din trecut care necesită soluționări. 

Ce se întâmplă când Venus este retrograd?

Când auzim că Venus, planeta iubirii retrogradează, s-ar putea să avem un sentiment de teamă în privința relațiilor noastre. Sunt ele aliniate cu dorințele noastre interioare? Suntem acolo unde ne dorim să fim din punct de vedere relațional? 

În ultimele 42 de zile, Venus a retrogradat în semnul Leu. Acest tranzit a reprezentat o bună oportunitate de a analiza și reevalua ceea ce nu era funcțional în relațiile noastre, dar și acele aspecte ce țin de valori, posesie finanțe și chiar stimă de sine. 

Din moment ce Venus tranzitează zodia Leu, dragostea și relațiile au fost puse sub lupă și nu este exclus ca în perioada de retrogradare să fi suferit unele blocaje și să ne fi întrebat dacă suntem cu adevărați implicați cu inima în tot ceea ce facem. Perioada de retrogradare a planetei Venus ne-a ajutat să ne stabilim adevăratele valori și dorințe ale sufletului. 

Venus revine în mers direct din 4 Septembrie 

Aceste ultime săptămâni s-au resimțit sub forma unor teste. Dacă parteneriatele noastre au supraviețuit examinării minuțioase ale lui Venus retrograd, înseamnă că bazele acestora sunt solide și fiecare dorință și nevoie este satisfăcută cu succes.

De asemenea, finanțele și propriile sisteme de valori au fost reevaluate. Am avut ocazia să ne îndoim în această perioadă, de ceea ce credeam că este important pentru noi. Trecuți peste experiența lui Venus retrograd, ne simțim mai încrezători și mai deschiși să dăruim și să primim.

După perioada de revizuire și de teste este momentul să luăm măsurile care se impun și să aplicam acele schimbări în zonele guvernate nu doar de Venus, ci și de zodia Leu.

Analizând poziția planetei Venus în harta natală, putem avea o perspectivă asupra modului în care Venus în mers direct în Leu se va manifesta în viețile noastre până în 9 Octombrie

Ce înseamnă Venus în mers direct în Leu pentru zodia ta?

Pentru a obține o perspectivă generală a ceea ce ne așteaptă acum, când Venus și-a reluat mersul direct citește mai jos ce influență va avea acest tranzit pentru fiecare semn zodiacal.

Venus în Leu pentru Berbec

Pasiunea și energia ta creativă s-au simțit slăbite în ultimele săptămâni, dar acum te poți exprima în sfârșit pe deplin. Eforturile artistice sunt favorizate și există o dorință generală de a te distra și de a-ți satisface pasiunile. De asemenea, nu este exclus sa fii preocupat și de aspectul exterior în următoarea perioadă. 

Venus în Leu pentru Taur

Viața de familie și relația cu cei dragi este posibil să fi fost dezechilibrată în timpul retrogradului, dar acum te simți pregătit să faci îmbunătățiri în casă și să-i reunești pe cei pe care-i iubești, în confortul casei tale. În acest moment preferi să te bucuri de timpul petrecut în casă și să eviți ieșirile. 

Venus în Leu pentru Gemeni

Să-ți comunici nevoile și dorințele a fost probabil o sarcină grea în ultima vreme, mai ales pentru că nu aveai claritate în acest sens. Confuzia se risipește acum și pe măsură ce te simți mai în siguranță, comunicarea ta cu ceilalți capătă sens. Este un moment bun pentru a face o scurtă călătorie undeva.

Venus în Leu pentru Rac

Ești mândru de modul în care ți-ai gestionat finanțele, așa că această perioadă de revizuire este posibil să-ți fi creat unele neplăceri. Pe perioada retrogradării lui Venus ai avut ocazia să te decizi în privința activităților care aduc cu adevărat valoare în viața ta. Acum poți lua decizii mai bune care te vor ajuta să atragi mai multă abundență.

Venus în Leu pentru Leu

Tocmai ai terminat de ajustat aspecte ce țin de partea estetică și de modul în care te prezinți lumii. Acum ești pregătit să manifești în viața ta ceea ce este cel mai potrivit pentru tine. Oamenii vor fi extrem de receptivi în ceea ce te privește, așadar, pregătește-te să strălucești. 

Venus în Leu pentru Fecioară

Acesta este un moment potrivit pentru a sta în liniște, mai degrabă, decât pentru a lua decizii. Te-ai gândit mult la procesul tău de vindecare și simți nevoia să stai mai mult în singurătate. Bucură-te de călătoria liniștită care urmează, pentru că este una necesară dacă vrei să strălucești mai târziu. Visele tale ar putea conține informații prețioase.

Venus în Leu pentru Balanță

Ai o idee mult mai bună despre prieteniile care aduc valoare în viața ta acum și te simți suficient de sigur pe tine încât să renunți la orice persoană care nu se aliniază cu nevoile tale interioare. Același lucru este valabil și pentru visele și obiectivele tale și ai reînnoit speranța în ceea ce privește realizarea lor. Este o perioadă favorabilă pentru manifestare. 

Venus în Leu pentru Scorpion

Cariera și reputația au fost preocupările tale principale în ultimele săptămâni. Ai avut ocazia să îți clarifici acele aspecte pentru care dorești recunoaștere. Acum este momentul să-ți reînnoiești CV-ul și să urmărești succesul. Amintește-ți că încrederea în propriile forțe este cel mai bun atu al tău.

Venus în Leu pentru Săgetător

Conceptul de adevăr și filosofia ta de viață sunt lucruri semnificative pentru tine, iar acest retrograd te-a făcut să le reevaluezi. O viziune amplă este o calitate excelentă, însă te poate împinge spre derivă. Acum este momentul în care poți elimina distragerile și te poți încredința forțelor din Univers, care au mereu ceva bun pentru tine.

Venus în Leu pentru Capricorn

Problemele legate de investițiile emoționale și financiare au fost foarte proeminente în ultima vreme. Ai simțit că lipsește ceva sau a fost prezent un dezechilibru ce a provocat lupte pentru putere. Acum poți, în sfârșit, să te exprimi liber și să restabilești armonia între emoțional și material. 

Venus în Leu pentru Vărsător

Relațiile tale au trecut printr-o verificare dură: toate problemele au fost puse pe tapet și rezolvate. În ciuda faptului că nu te-ai simțit confortabil în ultima perioadă, vei vedea în cele din urmă ca această reconstrucție era necesară iar fundațiile noi sunt mai puternice și mai stabile acum. Dacă nu ești într-o relație de cuplu ai ocazia să întâlnești pe cineva special în perioada următoare.

Venus în Leu pentru Pești

Ce îți dorești cu adevărat de la rutina ta obișnuită a fost pus la îndoială în timpul perioadei de retrogadare a planetei Venus. Ai reușit să te centrezi pe ceea ce contează cu adevărat pentru tine. Acum ești gata să aplici și să vezi beneficiile optimizării vieții de zi cu zi.

Sursă articol: www.astrologytv.com

-----
 
 


Astro Shop

Cele mai noi articole