Venus retrograda-provocare pentru relatiile amoroase!

Autor: Nicoleta - vineri, 06 martie 2009, 1025 vizualizari
Venus retrograda-provocare pentru relatiile amoroase!

In perioada 6 martie-17 aprilie, Venus se va afla in miscare aparent retrograda.

Venus este numita "planeta iubirii", influenta ei fiind strans legata de exprimarea sentimentelor. Insa are de asemenea afinitate pentru arta, frumos, dar si pentru finante.

Fiind vorba despre implicarea Berbecului, ne putem gandi mai cu seama, la o aprofundare a relatiei de iubire, la o analiza mai atenta a propriilor sentimente si a autenticitatii lor. Devine foarte important pentru noi acum, sa constientizam adevarul despre ceea ce simtim, sa recunoastem unde anume nu suntem autentici, sau unde nu am fost sinceri fata de noi sau fata de partener.

Este ca si cand ne-am intreba : "in ce mod ma ajuta relatia actuala , sa evoluez, sa ma exprim" sau " sunt eu liber exprimat in aceasta relatie, ma simt in largul meu, este ceea ce doresc cu adevarat, sau ma complac intr-un compromis fata de fiinta mea?"

Asadar, sentimentele sunt trecute prin sita si e posibil sa nu ne placa ce descoperim. Prin urmare, relatiile pot fi supuse confuziei, incertitudinii, chiar rupturilor.

Venus in Berbec nu le avantajeaza deloc pe femei, care tind sa fie mai masculine si mai autoritare. Isi reprima feminitatea sau pur si simplu le este foarte greu sa manifeste aceasta latura.

Este posibil, ca cei care s-au indragostit de curand, sa descopere ca nu au facut alegerea potrivita si sa fie napaditi de regrete.

Pe langa relatii sentimentale, Venus are influenta si asupra relatiilor sociale in general, asupra parteneriatelor si asocierilor. Aici pot aparea neintelegeri, datorate reactiilor necontrolate, gafelor repetate, gesturilor excentrice, mai ales acolo unde sunt implicate femei.

Sunt indicate:

-reevaluarea sentimentelor, prin introspectie si autoanaliza (pasarea responsabilitatii in afara noastra, nu ajuta la nimic);

-corectarea unor contracte, revizuirea unor colaborari si asocieri;

-asumarea unor greseli relationale si repararea lor (cerandu-ne iertare);

-atentie sporita la modul in care gestionam bugetul;

-evitarea cheltuielilor si investitiilor, mai ales in podoabe, obiecte de arta, mijloace de infrumusetare, haine scumpe, produse cosmetice.

De evitat:

-inceperea unor relatii amoroase , colaborari, asocieri;

-casatoriile;

-cheltuielile nechibzuite;

-schimbarile drastice de imagine;

-extravagantele de orice fel.Astro Shop

Cele mai noi articole