Venus in Berbec (8 februarie- 5 martie 2020). Iubirea de sine, o prioritate

Autor: AstroCafe.ro - sambata, 08 februarie 2020, 12839 vizualizari

Venus ca arhetip astrologic este complex și multifatetat. dar așa suntem și noi. Văzută în această perspectivă, ideea că Berbecul este semnul detrimentului lui Venus are un cu totul alt sens: Venus în detriment ar putea foarte bine să fie o ocazie de a redescoperi și a revendica acele părți din noi înșine care au fost suprimate și șterse de-a lungul secolelor de socializare. și condiționare culturală:

Dragoste. Iubire de sine. Auto-valoare. Imaginea de sine. Contrastul dintre normele sociale și ideea noastră personală despre relatia umana- fie ea platonică, poliamoroasă, monogamă, dreaptă, neobișnuită.

Când Venus intră în Berbec, pe 8 februarie, ne vom simți chemați să exprimăm toate cele de mai sus în moduri mai îndrăznețe și afirmative și nu există aproape nimic care sa ne opreasca. 

Cei mai mulți dintre noi ar fi de acord cu privire la faptul că modul în care ne raportăm unii la alții este în mare parte afectat de alinierea noastră, sau de lipsa acesteia, cu valorile și dorințele care se simt cel mai autentic pentru noi (ceea ce este diferit de a spune că „dacă tu nu te iubește pe tine însuți, nu poți iubi / fii iubit de altcineva ", o  afirmație care se dovedeste a fi destul de simplistă și vaga pentru aceia dintre noi care nu funcționează într-un mod neurotipic standard). 

Venus în armura ei războinică ne amintește că e bine să ne acordăm prioritate din când în când - să cultivăm conexiunea cu noi înșine, astfel încât să putem construi conexiuni mai oneste și transparente unul cu celălalt. Este mai mult decât atât: este absolut necesar.

Atunci când recunoaștem și validăm realitatea a cine suntem, într-un mod fara judecata, devenim capabili să ne arătăm ca sinceri și autentici fata de cei cu care căutăm să ne conectăm. Învățăm cum să cream spațiu pentru nevoile și identitățile unice ale fiecăruia. Devenim capabili să iubim un pic mai intens, și un pic mai bine, să stabilim granițe adecvate atunci când este nevoie, fără să ne temem de repercusiuni. 

Războinica Venus este prietena ta. Onoreaz-o prin auto-examinare onesta și prin neființa ființei. Ștergeți toate stereotipurile despre cine ar trebui să fiți și mândriți-vă cu cine sunteți, în schimb.

SURSA

Astro Shop

Cele mai noi articole