Un număr infinit de realităţi posibile stau în aşteptarea observatorului

Autor: AstroCafe.ro - joi, 18 aprilie 2019, 7903 vizualizari

Să reflectăm asupra următorului lucru: totul în universul fizic este alcătuit din particule subatomice precum electronii. Prin însăşi propria natură, atunci când există ca pură posibilitate, aceste particule se află în starea de undă, atât timp cât nu sunt supuse observaţiei. Până nu devin obiect al observaţiei, acestea sunt potenţial "totul" şi "nimic", existând peste tot şi nicăieri până atunci. Astfel, toate componentele realităţii noastre fizice există ca potenţial pur.

Dacă particulele subatomice pot exista simultan într-un număr infinit de coordonate spaţiale posibile, atunci potenţial suntem capabili să reducem la existenţă un număr infinit de realităţi posibile. Cu alte cuvinte, dacă vă puteţi imagina un eveniment viitor în propria viaţă pe baza uneia dintre dorinţele dumneavoastră, realitatea respectivă există deja ca posibilitate în câmpul cuantic, aşteptând s-o observaţi. Dacă mintea dumneavoastră poate influenţa apariţia unui electron, atunci, teoretic, aceasta poate influenţa şi apariţia oricărei posibilităţi.

Deci câmpul cuantic conţine o realitate în care sunteţi sănătos, bogat şi fericit, înzestrat cu toate calităţile şi capacităţile sinelui idealizat care sălăşluieşte în mintea dumneavoastră. Însoţiţi-mă mai departe şi veţi vedea cum, cu atenţie voluntară, aplicarea sinceră a noilor cunoştinţe şi cu eforturi repetate, zilnice, vă puteţi folosi mintea ca observator pentru a vă reduce particulele cuantice şi pentru a vă structura un număr vast de unde subatomice de probabilitate la un eveniment fizic dezirabil, numit experienţă.

Ca şi lutul, energia posibilităţilor infinite este modelată de către conştient, adică de către minte. Şi, dacă întreaga materie este alcătuită din energie, atunci este logic ca şi conştientul ("mintea", în acest caz, ca să folosim numele pe care i-l dădeau Descartes şi Newton) şi energia ("materia", conform modelului cuantic) să se afle într-o relaţie atât de apropiată, încât să fie unul şi acelaşi lucru. Mintea şi materia se întrepătrund cu totul. Conştientul (mintea) influenţează energia (materia), deoarece conştientul este energie, iar energia este înzestrată cu conştient.

Deţineţi suficient de multă putere ca să influenţaţi materia deoarece, la nivelul cel mai de bază, sunteţi energie cu conştient. Sunteţi materie conştientă. În modelul cuantic, universul fizic este un câmp imaterial, unificat prin informaţie, care inter-relaţionează, cu potenţial de a fi orice, dar nefiind, fizic, nimic.

Universul cuantic nu face decât să stea în aşteptarea unui observator conştient (dumneavoastră sau eu) care să influenţeze energia sub formă de materie potenţială, folosindu-şi mintea şi conştientul (ele însele energie) pentru a determina fuziunea undelor de probabilitate energetică şi transformarea acestora în materie fizică. În acelaşi mod în care unda de posibilitate a electronului se manifestă ca particulă în cadrul unui anume eveniment specific momentan, noi, ca observatori, determinăm ca o particulă sau grup de particule să se manifeste în experienţe fizice sub formă de evenimente de viaţă.

Acesta este un aspect crucial pentru înţelegerea modului în care putem produce un efect sau o schimbare în propria viaţă. Când învăţaţi să vă ascuţiţi simţul de observaţie ca să vă schimbaţi soarta, vă aflaţi deja pe calea spre o versiune ideală de viaţă, devenind dumneavoastră înşivă o versiune idealizată a propriului sine.

Joe Dispenza

Sursa: Distruge-ti obiceiurile nocive - Editura Curtea Veche

Imagine: Smithsonian MagazineCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole