Un DAR divin revelator. Luna plină în Pești, 2 septembrie 2020

Autor: Alice Panțâru - duminica, 30 august 2020, 39282 vizualizari

La fenomenul de Lună plină, Soarele se află în opoziție perfectă cu Luna, care se află la momentul ei maxim de strălucire. La începutul lui septembrie, Luna plină activeaza axa Fecioară – Pești, ceea ce reprezintă o invitație de a echilibra partea noastră practică, pragmatică, nevoia de ordine și disciplină cu cea spirituală, în care abandonăm controlul, îmbrățisăm încrederea în viață și divinitate și accesăm iubirea a tot ce este, așa cum este. Fiind un moment culminant, de finalizare a unei etape, poate fi vorba despre a încheia un fel de a face lucrurile, fie la serviciu, fie în rutina zilnică, fie anumite obiceiuri nesănătoase care ne-au sabotat existența.

Uranus - rebelul, originalul, avocatul autenticității scurtcircuitează favorabil axa Soare-Lună. El poate aduce inspirație pentru progres, un fel de OZN devenit vizibil ochilor și minții obișnuite cu anumite tipare logice (configurația are o amprentă mercuriană puternică). Este vorba de ceva nou, original, care ne revelează propria unicitate, cu care putem contribui comunității. Ceea ce ni se dezvăluie zilele acestea are o logică diferită de cea cu care am operat până acum, și oricât de ciudată ar părea, va avea aplicabilitate în viitor.

Este un dar divin revelator pentru felul în care vom trăi în viitorul apropiat (planetele în Capricorn care urmează să formeze aspecte favorabile cu Soarele și Mercur în Fecioară indică forță de materializare odată ridicat vălul neclarității Peștilor). Sunt posibile vindecări ale trupului sau ale sufletului utilizând niște instrumente la care nu ne-am gândit până acum, sau pur și simplu unele lucruri ținute secrete pot ieși la iveală, devenind vizibile întregii lumi.

Venus, planeta iubirii, relațiilor, finanțelor aflată în emoționalul semn al Racului, se află în relații necordiale cu planetele ”grele” din Capricorn, dar și cu Marte în Berbec, ceea ce poate imprima sentimente de frustrare, de blocaje în îndeplinirea dorințelor, a plăcerilor, ne simțim restricționați, limitați, iritați, neînțeleși, chiar neiubiți. De aceea o regândire a priorităților din acest domeniu poate fi benefică. O listă fresh cu dorințe, sau găsirea unor moduri noi de a aborda iubirea pot fi de bun augur.

Toate aceste revelații pot fi accesate prin rugăciune, meditație, vise, activități artistice, creative, yoga, plimbări în apropierea apei, iar baia cu săruri și uleiuri aromatice poate fi un răsfăț suprem.

Luna plină se produce miercuri, 2 septembrie, dar energia ei se manifestă cu câteva zile înainte și câteva zile după, iar efectele ei se pot observa și în lunile următoare.Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole