Trei pasi pentru interpretarea viselor tale

Autor: Cristina Ciobanu - miercuri, 02 iulie 2014, 2348 vizualizari
Trei pasi pentru interpretarea viselor tale

De ce visam?

Visam pentru ca avem nevoie. Trebuie sa dormim pentru a intineri si a ne umple. Visele sunt o parte din evolutia fiziologica si a echilibrarii nostre si sunt necesare. Daca acest lucru nu ar fi asa, noi (si toate mamiferele) am fi evoluat departe de a visa, cu mult timp in urma.

Visele ne ajuta sa fim siguri ca ramanem in starea necesara de somn. De exemplu, cand masina de gunoi face zgomot dimineata, tu nu te trezesti, dar visezi la o furtuna cu tunete. Deci, visul iti permite sa obtii un somn bun, prin amestecarea unica a zgomotelor exterioare, astfel incat acestea sa nu intrerupa acest valoros taram al reintineririi.

Visele sunt un vehicul pentru alinierea sinelui emotional. Cand te duci la culcare fiind suparat cu privire la ceva, subconstientul tau va contracara, de fapt, senzatia neplacuta aducand in vise lucruri placute. Este posibil sa visezi despre o excursie fericita si distractiva cu familia, sa observi culori vii si stralucitoare inradacinate in sentimente placute sau , poate, sa visezi despre animalele care iti aduc bucurie. In acest fel, visele tale devin un echilibrator al sortii, astfel incat te trezesti odihnit si cu o noua perspectiva.

Visele, de asemenea, ne ajuta sa rezolvam probleme. Cu totii am auzit propozitia, "am de gand sa dorm pe ea". Desi ai putea sa nu-ti amintesti cum rezolvi problema, recunoaste ca in timp ce esti in stare de visare, intr-adevar, tocmai faci acest lucru.

Stai ca, cuvintele melodiei "Yesterday" a lui Paul McCartney s-au manifestat in stare de vis? Teoria relativitatii, de asemenea, a fost captata intr-o stare de vis, asa cum a fost si sursa de inspiratie din spatele crearii masinii de cusut Singer. Deci, starea de vis, intr-un sens, devine o clasa pentru idei incredibile de creatie, inovatie si inspiratie.

Creeaza o Carte de Simboluri

Cel mai bun interpret de vise esti TU. Gandeste-te la cuvantul web (retea). Ce ar fi insemnat acest cuvant acum 20 de ani, in comparatie cu momentul prezent? Acum 20 de ani, cineva s-ar fi gandit la o panza de paianjen sau o incurcatura de "ceva". Insa azi, pentru multi, cuvantul web duce cu gandul la Reteaua Internationala si Internet. Dictionarele de vise nu sunt numai invechite, ci sunt impersonale si au semnificatii universale, opuse intelesului tau.

Creeaza o carte de simboluri ale viselor. Inainte de a merge la culcare seara, tine in apropiere un jurnal gol sau ceva pe care sa notezi. Acorda atentie oricarui simbol si noteaza-le cand te trezesti. Mai tarziu, acesta va deveni un instrument valoros pentru interpretarea viselor tale. Luati in considerare un mar. Un mar poate fi o referire la statul New York, profesori, iPhone-ul tau, sau probleme de sanatate si o nevoie de schimbare de nutritie in viata ta. Fiecare persoana va fi unica in cunoasterea sa a ceea ce reprezinta un mar. Dureaza ceva timp pentru a discerne ceea ce inseamna pentru tine fiecare simbol care vine in spatiul viselor de noapte.

3 Pasi pentru Interpretarea Viselor tale

- Acorda atentie sentimentului care este prezent in spatiul de vis. Asigura-te ca raportezi acel sentiment la persoana sau simbolul din timpul visului tau. Pe masura ce devii mai in ton cu visele tale, vei dori sa explorezi acest lucru complet.

- Incepe dialogul cu visele tale. Intreaba-te, "Cum se aplica acest vis in viata mea?" Ai incredere ca, cunosterea visului iti este dezvaluita si vei ajunge la ea cand esti pregatit. E nevoie sa ai rabdare cu deslusirea mesajului. Poate fi nevoie sa iti revizuiesti jurnalul de vise o data sau de doua ori sau chiar doua, trei luni mai tarziu. Ai incredere ca momentul expunerii este menit divin si in timp, sensul sau va aparea.

- Raporteaza visul tau la trecut, prezent si viitor. Intreaba-te, "Unde este informatia obtinuta din visele mele, care va fi cea mai utila?" Daca descoperi ca visul tau este mai relevant pentru trecut, atunci poate vrei sa iti aloci timp pentru a te intreba ce exista acolo si inca te mai tine legat? Intelege ca tu devii dorinta ta de a te agata de ceva. Devii acel lucru la care nu vrei sa renunti. Elimina ceea ce nu iti mai serveste, indiferent ca este vorba despre trecut, prezent sau viitor.

Sfaturi

- Acodeaza-te la sentimentul din primul vis.

- Acorda-i visului nivelul de importanta pe care il merita.

- Creeaza-ti propriul dictionar sau Carte de Simboluri.

- Aminteste-ti, esti cel mai bun intrepret de vise, dintre toti!

- Ai incredere deplina ca visele tale iti vor imbogati viata.

Visele tale sunt o sursa bogata si valoroasa de ghidare in viata, daca permiti acest lucru. Aminteste-ti sa te distrezi cu toate acestea!

Michelle Beltran

Copyright © 2013 Michelle Beltran. All Rights Reserved. www.MichelleBeltran.com

*Imagine:bp3.uuuploads.comAstro Shop

Cele mai noi articole