Transformare alaturi de Zeita amerindiana Fecioara Fluture

Autor: AstroCafe.ro - marti, 27 mai 2014, 2167 vizualizari
Transformare alaturi de Zeita amerindiana Fecioara Fluture

Zeita amerindiana Fecioara Fluture e alaturi de noi. E vorba de transformare si faptul ca in aceasta perioada experimentam transformari puternice care vor aduce in viata noastra multe binecuvantari.

ACUM simtim cum se misca o cheita in interiorul nostru, cum ceva, ce inca nu stim, se va schimba. E sentimentul ca "se pregateste ceva", e pregatirea transformarii, e pregatirea ZBORULUI.

Zeita Fecioara Fluture e zeita care ne ajuta sa iesim din orice situatie care ne blocheaza, care ne tine pe loc, e cea care aduce deschidere, inflorire si ne tine de mana pe perioada tranzitiei si schimbarii care nu este una usoara. E important sa ii dai acum toate grijile ei, sa nu te mai intrebi in aceasta perioada tulbure, daca viitorul e sigur pentru ca ea iti spune ca totul face parte din viata: nastere, moarte, renastere. Ea iti spune ca daca vrei ca NOUL (noi dorinte, noi realizari, o noua viata) sa se nasca e important, crucial, sa renunti la ce e vechi.

Lasa bagajele, relatiile, gandurile, TRECUTUL sa plece, da-i drumul. Aceste schimbari, acest proces ar trebui sarbatorit si nu sa iti fie frica de el. Imbratiseaza, binecuvanteaza, accepta si da-i drumul vechiului pentru ca noul sa poata intra in viata ta. Acum e un FINAL, acum se incheie multe in viata ta, da-le voie sa se incheie, altceva mai frumos, mai minunat te asteapta. Aceasta zeita minunata iti face aparitia in viata ta si te ajuta prin cadouri, viziuni si experiente care te trezesc. Ea iti aduce lumina, bucurie si intelepciune desi in prima faza s-ar putea sa te superi pe experientele pe care ea ti le aduce.

Fluturele e un simbol puternic si e foarte important sa vedeti ce inseamna EL pentru voi, ce a adus in viata voastra.

Pregateste-te de ZBOR!

Rugaciune catre zeita Fecioara Fluture/Butterfly Maiden

"Draga zeita Fecioara Fluture,

Te rog rezolva in viata mea aspectele nerezolvate
Te rog da-mi curaj pentru a actiona in directia potrivita mie
Te rog ia-ma de mana si ghideaza-ma spre sufletul meu pentru a putea accepta schimbarea ce are loc acum in viata mea
Ajuta-ma sa-mi dau voie sa vad ce as putea fi, cea mai buna varianta a mea, daca visele mele ar deveni realitate

Decid acum, si stiu ca tu ma sustii, sa ma eliberez de gandurile ce ma leaga de trecut si sa renunt la tot ceea ce sta in calea cresterii mele spirituale
Decid acum, si te am pe tine zeita martor, sa las lumina sa intre in sufletul meu nou nascut.

Accept transformarea mea si cu intelepciune, iubire, bucurie si lumina pasesc intr-o noua etapa in viata mea.

Iti multumesc din suflet."

Delia Muresan - Terapeut in terapia cu ingerii

Sursa: Delia Muresan
Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole