Toate planetele in mișcare directă, 7 ianuarie- 6 februarie 2017. Undă verde din partea Universului

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 11 ianuarie 2017, 49100 vizualizari

"Un eveniment astrologic rar are loc din 7 ianuarie pana in 6 februarie 2017. Acesta este denumit APDM (in limba engleza “All Planets in Direct Motion” sau tradus “Toate planetele in miscare directa”). Aceasta abreviere a fost inventata de Stephanie “Wave” Forest, care a fost primul astrolog care a publicat articole pe aceasta tema.

“Toate planetele in miscare directa” este un moment in care toate marile planete se afla in miscare directa. Acest eveniment cosmic va dura doar o luna si este vazut ca cel mai bun timp pentru a profita de oportunitati. Vibratiile sistemului solar vor fi puternice pentru cei pregatiti sa-si asume noi eforturi.

Dar, de fapt, ce este “miscarea directa”? Ea apare atunci cand o planeta se deplaseaza cu viteza de rotatie normala, iar viteza este aceeasi ca si cea a planetei Pamant”. Dupa cum sugereaza si numele APDM, intre 7 ianuarie si 6 februarie 2017, nu una sau doua dintre planete vor fi in miscare directa, ci toate!

Cum se poate sa se profite de APDM? Aceasta este o perioada propice pentru inceperea de noi aventuri. Daca doriti sa va casatoriti, de exemplu, atunci trebuie sa puneti acest lucru in practica. Daca doriti sa incepeti o noua afacere, atunci puneti-va rotitile in miscare. Daca doriti sa fiti mai mai sanatos, atunci in aceasta perioada trebuie sa faceti eforturi in aceasta privinta. Cu ajutorul energiei ajutatoare a sistemului solar, nu exista niciun moment mai bun in viata pentru a va duce la indeplinire planurile." Sursa: www.allplanetsdirect.com

 

Un astfel de moment este, în viziunea mea, asemănător cu un drum complet liber de orice barieră și obstacol. Avem cale liberă pentru orice și, atenție, absolut orice alegere este ca și cum am trece din treapta 1, direct în treapta a 6-a de viteză. Orice alegem, toate cuvintele, gândurile, manifestările pe care le alegem sunt amplificate. Creăm cu viteză. Functionăm drept amplificatori. Suntem un spațiu în care putem așeza orice vrem și în cae Universul adaugă tot ce cerem.

E o perioadă în care viața noastră poate cunoaște un avans semnificativ, se poate schimba ceva la scară mare, atât în plan individual cât și colectiv. Evident, în astfel de condiții, ar fi de preferat să fim conștienți de ceea ce creează punctele noastre de vedere si ceea ce mentinem în limbaj, atitudine sau judecată. Să fim conștienți de răspunsul pe care alegem să-l dăm în fața unei situații. Și mai înțâi să ne fie clar ca mereu avem mai multe opțiuni.

Cu alte cuvinte, acum vom avea dovada clară că suntem Creatori și fiecare este sursa realitătii pe care o alege și o creează. Iar timpul între intenție și manifestare devine foarte scurt, mult mai scurt... Și nu vom crea numai ce spunem că dorim, ci ceea ce cu adevărat ne dorim. Iar asta se vede în alegerile pe care le facem. Exemplu: cineva poate să spună ca vrea liniște, dar tot ce face este să țipe toată ziua, să se agite și sa se certe cu ceilalți. De fapt, el nu dorește liniste, ci pentru anumite motive de care e posibil nici să nu fie conștient, alege tot ce e opus liniștii și mințindu-se că nu vrea asta. Ce vreau să spun este că avem ceea ce generăm. Și generăm ceea ce alegem.

Nicoleta Svârlefus

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole