Ti-ai dorit intotdeauna o bagheta magica cu care sa iti schimbi viata? Fraza de curatare Access Consciousness functioneaza precum o bagheta magica!

Autor: Carleta Tiba - marti, 27 august 2013, 21334 vizualizari
Ti-ai dorit intotdeauna o bagheta magica cu care sa iti schimbi viata? Fraza de curatare Access Consciousness functioneaza precum o bagheta magica!

Ce este fraza de curatare? Ei bine, e un instrument dezvoltat de Gary Douglas, fondatorul Access Consciousness. Cu acest instrument poti schimba, repede si cu usurinta, tot ce nu functioneaza in viata ta. Ce face fraza de curatare? Ea te imputerniceste sa eliberezi limitarile pe care le-ai creat, cerand energiei sa mearga la momentul in care limitarea a fost creata si sa o elibereze. E ca atunci cand tragi o carte de la baza unui castel din carti de joc si intreaga constructie se prabuseste ca urmare a acestui lucru.

Este greu sa o folosesti? Nicidecum! Ca orice instrument Access Consciousness , cheia este sa fie usor si sa fie precum o joaca. Primesti instrumentul si il folosesti! Explorezi schimbarile pe care le produce in viata ta...fara atasament si fara asteptari, cu curiozitate si prezenta.

Trebuie sa intelegi ce inseamna pentru ca ea sa functioneze? Nu! Acest instrument este conceput astfel incat sa depaseasca mintea cognitiva si sa mearga direct la energia care creaza o anumita situatie, pentru a o curata.

Este nevoie sa stii limba engleza pentru a functiona? Nu! De fapt, s-a observat ca ea functioneaza si mai dinamic la cei care nu stiu limba engleza, deoarece sunteaza mintea logica.

Trebuie sa crezi in metoda  pentru a functiona? Nu! Unul din targetele Access este acela de a te elibera de sisteme de credinta si de a functiona in schimb din cunoasterea pe care o ai in moment. Folosesti fraza de curatare si vezi ce se intampla!  Nu poti face rau cu ea si nu poti gresi. Tu esti cel care a creat viata pe care o ai, tu esti cel care o poate schimba. E responsabilitatea ta, e bucuria ta si Access Consciousness iti da si instrumentele cu care sa o faci. Ce poate fi si mai bine de atat?

Iata cum suna fraza de curatare: Right and wrong, good and bad, POC and POD, all 9, shorts, boys and beyonds.

Ce este fraza de curatare Access? Pe scurt, ea face ca tot ce am creat inconstienta si limitare in viata noastra sa dispara. 

Mai multe informatii legate de aceasta fraza de curatare gasesti pe site: www.carletatiba.com sau www.theclearingstatement.com.

Foloseste-o, inainte de a trage orice concluzie!

Cum o folosesti? Iata cateva exemple:

Tot ce ma impiedica sa am claritate in aceasta situatie, distrug si necreez in totalitate. Right and wrong, good and bad, POC and POD, all 9, shorts, boys and beyonds.

Toate punctele de vedere pe care le am legat de bani, distrug si necreez in totalitate. Right and wrong, good and bad, POC and POD, all 9, shorts, boys and beyonds.

Cand te deranjeaza ceva la o anumita persoana, spune: distrug si necreez in totalitate toate situatiile in care am facut acelasi lucru sau am fost precum aceasta persoana. Right and wrong, good and bad, POC and POD, all 9, shorts, boys and beyonds.

Ce imi place la situatia de victima? Right and wrong, good and bad, POC and POD, all 9, shorts, boys and beyonds.

Esti curios sa testezi acest instrument Access Consciousness? Ce posibilitati se pot deschide in viata ta ca urmare a acestui lucru? Este  acum timpul sa ai viata pe care ti-ai dorit mereu sa o ai?

Dr Carleta Tiba- Facilitator Access Consiousness

 Astro Shop

Cele mai noi articole