Tehnici de studiere a feței: Alunițele

Autor: AstroCafe.ro - joi, 24 martie 2016, 11261 vizualizari
Tehnici de studiere a feței: Alunițele

Moleosofia își are originea in China, ca parte a fizionomanției. Hipocrate (cca. 460-cca. 377 î.Hr), părintele tradițional al medicinei, a fost deosebit de interesat de acest subiect.

Tehnicile chinezești de studiere a feței spun că alunițele sunt de bun augur deoarece, de cele mai multe ori, aduc noroc și sporesc potențialul părții feței pe care se găsesc. Alunițele trebuie să fie ieșite în evidență pentru a putea fi citite. Cele mai norocoase alunițe sunt rotunde, deoarece sporesc norocul persoanei. Alunițele alungite sporesc averea persoanei. Alunițele închise la culoare sunt mai favorabile decât alunițele deschise la culoare.

O aluniță pe bărbie conferă hotărâre, tenacitate și încăpățânare. Acești oameni reușesc în viață prin puterea voinței și incapacitatea de a renunța. Dacă obțin bogăție, ceea ce se întâmplă deseori, le place să fie generoși cu averea lor. Au, de asemenea, o intuiție extraordinară. Mao Tse Tung (1893-1976), fostul președinte al Republicii Populare China, avea o aluniță mare pe partea stângă a bărbiei.

O aluniță aproape de gură oferă energie suplimentară, care este folosită pentru a spori capacitatea persoanei de a se bucura de plăcerile vieții. Ea îmbunătățește, de asemenea, compasiunea și nevoia de a-i sprijini pe oamenii mai puțin norocoși din comunitatea locală.

Alunița pe oricare dintre obraji denotă o persoană generoasă, înțelegătoare, bună la suflet și sociabilă. Acestor oameni le place să flirteze din când în când și au sufletul mereu tânăr.

O aluniță fie pe nas, fie în apropierea sa, ne spune că persoana va întâmpina dificultăți în atingerea obiectivelor sale. Acest lucru se aplică, în special, carierei persoanei.

O aluniță aproape de ochi oferă persoanei încredere, o viziune serioasă asupra vieții și capacitatea de a ignora lucrurile frivole și de a se concentra asupra lucrurilor importante.

O aluniță pe pleoapă este considerată nefastă deoarece acești oameni trec printr-o mulțime de suișuri și coborâșuri în viață.

O aluniță pe spranceană sau lângă ea conferă persoanei curaj și capacitatea de a-și susține punctul de vedere.

O aluniță pe jumătatea superioară a urechii înseamnă noroc și securitate financiară. Dacă alunița este pe jumătatea inferioară a urechii, persoana își va folosi din plin facultățile sale mintale de-a lungul vieții.

O aluniță pe frunte îmbunătățește cariera persoanei deoarece îi oferă putere de concentrare, hotărâre și energie. Cu toate acestea, nu este considerată la fel de norocoasă în dragoste și romantism deoarece sugerează fatul că persoana ar putea neglija această parte a vieții, aceasta concentrându-se mult prea mult pe succesul în carieră.

Alunițele care sunt ascunse, spre exemplu în sprâncene, barbă sau păr, sunt considerate extrem de norocoase. De fapt, alunițele ascunse sunt mult mai norocoase decât cele vizibile.

Moleosofia, studiul alunițelor, joacă un rol și în astrologia vedică. În India, alunițele de pe partea dreaptă a corpului sunt considerate de bun augur pentru bărbați, în timp ce alunițele de pe partea stângă sunt considerate de bun augur pentru femei.

O aluniță în centrul frunții indică faptul că persoana va face bani, dar va avea un temperament rău. Alunița de pe partea dreaptă a frunții indică bogăția după vârsta de treizeci de ani. Alunița de pe partea stângă a frunții este semn de îngrijorare pentru problemele financiare.

O aluniță pe sprânceana dreaptă indică călătorie, avere și o afacere de succes. Alunița de pe sprânceana stângă indică decizii nechibzuite și ghinion în afaceri.

Alunița de pe o ureche este un semn de noroc. În cazul în care persoana are o alunită pe fiecare ureche, ea va fi influnețată și se va bucura de o viață confortabilă și de succes.

Alunița de pe vârful nasului este un semn de noroc și progres rapid. Alunița de pe partea dreaptă a nasului indică faptul că persoana va deține o afacere mare. Alunița de pe partea stângă a nasului indică un succes considerabil cu sexul opus. Cu toate acestea, această persoană trebuie să fie atentă, deoarece este predispusă la greșeli.

O aluniță pe buza de sus indică faptul că persoana va fi carismatică, fermecătoare și convingătoare, mai ales cu sexul opus. O aluniță pe buza de jos prezintă o persoană studioasă și conștiincioasă.

Alunițele de pe obraji sunt întodeauna propice și denotă succesul atât timp cât persoana își plănuiște obiectivele și este pregătită să lucreze din greu pentru a le atinge.

O aluniță pe centrul bărbiei indică o persoană corectă, bună, generoasă și în cele din urmă bogată. Alunița de pe partea stângă a bărbiei indică o persoană studioasă și interesată de creșterea sa spirituală. Alunița de pe partea dreaptă a bărbiei indică un progres lent, dar constant. Aceste persoane obțin un statut și o reputație bună.

Dacă aveți alunițe pe corp, ar trebui să le verificați periodic pentru a vă asigura că nu își schimbă culoarea, dimensiunea sau forma. Chiar dacă acestea sunt într-o poziție extrem de bună, nu trebuie să ezitați să le eliminați în cazul în care medicul dumneavoastră consideră că este necesar.

Autor Richard Webster

Sursa: www.suada.roCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole