Super Luna nouă în Scorpion, 15 noiembrie 2020. Infuzie de PUTERE

Autor: Nicoleta Svârlefus - sambata, 14 noiembrie 2020, 30069 vizualizari

Luna nouă în Scorpion, cu Luna foarte aproape de pământ (super Luna), are loc în acest an pe 15 noiembrie la ora 7:08. 

Luna nouă este un spațiu magic, un moment prielnic începuturilor și inițierii. Este un moment al creației, prin conexiune cu lumina interioară și cu ceea ce suntem la nivel de esență.

Scorpionul înseamnă putere, regenerare, intensitate și transformare. Înseamnă emoție și intimitate. Iar această Luna nouă în Scorpion este o OPORTUNITATE în acest an epic 2020, un spațiu de împuternicire și regenerare profundă, de creație a noi forme de manifestare și existența.

Luna nouă în Scorpion deschide ușa unor noi posibilități și acordă un premiu- PUTEREA personală-  pentru toți cei care-și asumă transformarea interioară, prin eliberarea a ceea ce nu e autentic și de folos. Energia înnoitoare a Scorpionului ne vorbește despre desprindere de ceva vechi. Este vorba despre un schimb pe care îl facem acum: ca să primim ceva nou, trebuie să facem loc, renunțând la ceva vechi. Să dăm drumul, să ne desprindem de ceva, de un mod de gândire, manifestare, relaționare, de (re)sentimente toxice, de un atasamanent, o frică etc.

De asemenea, Luna nouă în Scorpion este despre ADEVĂR. Și e ca și cum se ridică brusc o ceață (Mercur opoziție cu Uranus) și obținem claritate, trezire, conștientă în privința unor aspect sensibile din viața noastră. Poate fi un capăt al chinului, prin rezolvări sau clarificare și, în consecință, alegeri diferite.

Contextul energetic al acestei lunatii este interesant, intens și puternic. Luna nouă în harta momentului are Ascendent în Scorpion, Marte stationar direct în Berbec, Mercur se află în Scorpion și în opoziție cu Uranus (Taur), Luna nouă este în aspect de sextil cu Jupiter și trigon cu Neptun, conjuncție Jupiter-Pluto)… Așadar, un spațiu extraordinar, numai bun de plantat semințe noi, de vindecat, de eliberat și creat altceva mai potrivit cu noi, dar și în acord cu vremurile. E că o actualizare a “datelor” unei aplicații (mintea și emoțiile noastre), o descărcare a unor date cosmice, de folosit într-un proiect nou (versiunea noastră nouă, viață noastră).

În concluzie, Luna nouă în Scorpion este un uriaș potențial creator. O sursă de Putere și regenerare profundă, mai ales dacă folosim această energie cât mai conștient și adecvat.

Mai jos, un fragment din inregistrarea sesiunii de astro-coaching dedicată Lunii noi in Scorpion

Sesiunea integrală poate fi achiziționată aici https://www.astrocafe.ro/astroshop/super-luna-noua-in-scorpion-15-noiembrie-2020-webinar Are 4h și cuprinde Astro Shop

Cele mai noi articole