Succesul pune conditii (trigonul regal din martie 2012)!

Autor: Valeriu - duminica, 11 martie 2012, 2137 vizualizari
Succesul pune conditii (trigonul regal din martie 2012)!


Luna martie este un varf energetic al anului 2012. Planetele din zodiile de Pamant ajung in acelasi grad (al 10-lea) la jumatatea lunii si formeaza un trigon regal de mai mare frumusetea. Implicate in aceasta configuratie rara sunt Pluto din Capricorn, Jupiter din Taur si Marte din Fecioara. Orbul perfect se produce pe 13-14 martie 2012, cand din astral primim si un bonus: Venus vine si ea alaturi de Jupiter in Taur si sustine producerea unor efecte cu conotatie pozitiva.

Vibratia elementului Pamant atinge acum un punct culminant. Acest trigon regal, cu maxim de energie la jumatatea lunii, dar cu potential de manifestare timp de cel putin doua saptamani inainte si dupa, aduce pragmatism si sanse de realizare a unor obiective concrete. Jupiter si Venus vegheaza din Taur la buna circulatie a banilor si la posibiltatea de crestere a veniturilor. Sunt semne de redresare financiara si economica, putem sa simtim in buzunar diferenta. Dorina de acumulare, de a avea mai mult poate sa fie acum sustinuta de contexte favorabile.

Marte din Fecioara, retrograd, indica rodul unor eforturi indelungate. Ca sa avem parte de realizari, ca sa ne sporim veniturile, e bine sa nu ne bazam pe initiative noi, pe proiecte si idei care ne vin peste noapte. Este momentul sa concretizam planuri pe care le-am intors deja pe toate partile, sa ne intoarcem la visuri si aspiratii mai vechi, care in sfarsit pot sa prinda forma. Este un moment de definitivare, de concretizare, nicidecum de implicare in actiuni nou-noute, indraznete si nepremeditate.

Pluto din Capricorn pune inca o conditie esentiala: ca sa obtinem rezultatele dorite, sa ca avem parte de cresterea la care speram cu totii, e nevoie sa ne urnim din loc! Reusita nu poate sa vina decat daca facem o transformare profunda in viata noastra, daca renunta la ceva ce nu ne mai este de folos. E vremea sa eliminam obsnuinte, sa ne desprindem de un sistem care nu mai functioneaza, de o meserie in care nu ne mai regasim, de un loc de munca unde stagnam si ne complacem daca vrem sa facem un salt. Simpla dorinta nu mai este suficienta! Nu ajunge nici sa vrem sa facem ceva mai mult pentru noi! Singura sansa este sa trecem acum la actiune, fara sa mai asteptam nimic de la ceilalti!

Chiar daca, pe moment, putem fi coplesiti de griji si incertitudini, daca avem impresia ca ne fuge pamantul de sub picioare, ca intreaga noastra viata se cutremura, este singura noastra posibilitate de a merge pe calea succesului: ruptura definitiva, schimbarea din temelii, dezradacinarea, intoarcerea la 180 degrade, teleportarea intr-o zona unde nu avem nicio garantie ca vom reusi. Dar daca batem pasul pe loc, daca ne lamentam, daca asteptam de la altii sa ne dea ceea ce ne refuzam singuri, atunci... vom mai avea de asteptat mult si bine.

In prim-plan sunt, in martie 2012, in primul rand nativii zodiilor de Pamant si cei cu Ascendent in zodie de Pamant. Taurii, Fecioarele si Capricornii traiesc un proces de transforare personala. Multi dintre ei pot trece printr-o adevarata criza de identitate la capatul careia se afla descoperirea de sine, identificarea directiei corecte de urmat in aceasta viata. Aceasta directie, spre dezorientarea multora dintre ei, obisnuiti mai mult cu stilul sedentar si constant, s-ar putea sa fie una revolutionara, sa-i dea cu totul peste cap, pe ei si pe toti cei din jurul lor. Asadar, pentru semnele de Pamant, beneficiile sunt la nivelul personal al constiintei de sine si al alinierii cu destinul!

La capitolul imagine si performanta sociala, cel mai mult au de castigat cei nascuti in semne de Foc sau care au un asemenea Ascendent. Pentru Berbeci, Lei si Sagetatori, sunt necesare masuri radicale in cariera! Cresterea veniturilor este direct proportionala cu curajul de a face schimbari in viata profesionala si la nivel social. Cei care inteleg necesitatea transformarilor, au numai de castigat, atat in reputatie si functie, cat si in bani.

Interesante sunt castigurile si pentru zodiile de Aer, deci pentru Gemeni, Balante, Varsatori si pentru cei cu Ascenndent in zodie de Aer. Numai ca, in cazul lor, recompensele vin ca un fel de dreptate care li se face si pe care o asteptau de mult. Este luna surprizelor, a recomandarilor, a cadourilor pentru acesti nativi. De asemenea, sunt zodiile cele mai sustinute in afaceri. Trigonul le poate aduce transformari in viata de familie sau in conditiile de locuit, sanse de a face achizitii sau investitii, poate chiar de a-si schimba domiciliul. De asemenea, un mare dar al acestui trigon pentru nativii de Aer este impacarea cu trecutul! Ei pot sa constientizeze si sa treaca peste niste blocaje care li se trag din neacceptare si neiertare.

Pentru zodiile de Apa si pentru cei cu Ascendent in zodie de Apa, relatiile sunt sectorul unde se poate inregistra acum cel mai mare progres. Racii, Scorpionii si Pestii pot sa aduca pacea si armonia in viata lor, pot sa ia masuri radicale de eliminare din viata lor a unor persoane care ii trag inapoi, pot sa faca intelegeri avantajoase, sa se integreze intr-o noua echipa, sa semneze contracte avantajoase. Viata de cuplu, relatiile de colaborare si de prietenie se pun acum pe baze noi.

Trigonul regal pe semne de Pamant face aduce in martie 2012 un potential urias de realizare, de concretizare si de progres! Pentru a colabora cu aceste energii puternice, trebuie sa fim deschisi sa imbratisam o noua cale, sa intelegem nevoia de schimbare, sa aducem o transformare acolo unde am inceput sa simtim de mai mult timp ca avem mare nevoie. In plus, e cazul sa dam viata proiectelor vechi si actiunilor indelung gandite, nu e  timpul pentru aventuri spontane!

Trigonul regal ne da tuturor puterea de a deveni alchimisti. Tu ai de gand s-o folosesti sau o lasi sa treaca pe langa tine?

Valeriu Pănoiu
Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole