Soarele a intrat în Berbec. O energie greu de ținut în casă!

Autor: Alice Panțâru - sambata, 21 martie 2020, 8617 vizualizari

Soarele a intrat, de ieri, în zodia Berbecului, odată cu Echinocțiul de primăvară. În astrologie, acest moment reprezintă începutul unui nou an astrologic.

În aceste zile se vorbește de o nouă lume, o nouă eră, o nouă viață. Nu întâmplător acum. Berbecul este "deschizătorul de drumuri", pionierul, inițiatorul. Zodie cardinală, de foc, masculină, chiar prima la catalog, este zodia noilor începuturi. Energia Berbecului este guvernată de Marte, zeul dorinței, zeul războinic, al competiției și al transformării.

După energia apoasă a Peștilor, cu toții vom simți o schimbare de atmosferă, o înfierbântare a situației.

Avem la dispoziție calitățile Berbecului: entuziasmul, vitalitatea, curajul, încrederea, forța, energii pe care le putem folosi în favoarea noastră.

Ca revers al monedei, avem de pus în funcțiune sistemul de răcire al "sângelui din instalație", pentru că ne putem înfierbânta și da în clocot. Atenție la agresivitate, grabă, "țâfnoșenie", impulsivitate.

Ca energie, Berbecul, aventurier de meserie, este foarte greu de "ținut în casă", așa că urmează lecții grele pentru noi. Interesant de ținut aceste forțe între 4 pereți. Le putem direcționa spre a face schimbări prin casă, curățenie, muuultă mișcare sau putem începe acele proiecte pe care le aveam în minte, dar nu am avut niciodată timp pentru ele. Ca și Berbecul, avem nevoie de un SCOP pentru împlinirea căruia să ne punem la "bătaie" ambiția. Ideal este să nu ne așteptăm să și terminăm ce începem acum, pentru că nu este momentul. E momentul aprinderii scânteii, al acțiunii, al mișcării lucrurilor, al plantării semințelor.

Acum, probabil, vom avea cu toții de învățat lecțiile pe care Berbecii le au pentru această viață: lecția cooperării, a ascultării opiniei celuilalt, a grijei pentru cel de alături; lecția răbdării și a blândeții; lecția diplomației și a tactului. Cei care au o Balanță (zodia opusă) prin preajmă sunt mai norocoși și pot primi inspirație. Ceilalți, conștiința, prezența, inima.

Echinocțiu fericit, tuturor!

Alice Panțâru 

Sursa foto: PinterestCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole