Soare în Fecioară în opoziție cu Neptun în Pești (19 Septembrie 2023). Nesiguranță și dezamăgiri

Autor: AstroCafe.ro - vineri, 15 septembrie 2023, 3116 vizualizari

Soarele în opoziție cu Neptun poate aduce predispoziții către confuzii și înșelătorii, ducând la nesiguranță și descurajare. Dacă poți evita conflictele induse de Ego și te retragi într-un loc sigur, acest tranzit poate reprezenta un moment excelent pentru a-ți dezvolta latura creativă, spirituală și caritabilă. 

Dacă nu poți evita confruntarea cu aspectele mai puțin plăcute din realitatea cotidiană, este recomandat să îți iei câteva măsuri de precauție pentru a evita pierderile și dezamăgirile de orice fel. 

În preajma zilei de 19 Septembrie este posibil să te confrunți cu situații ce țin de competitivitate și să ai de-a face cu oameni care-și doresc să se afirme cu orice preț. 

Cât timp Soarele formează un aspect de opoziție cu Neptun, capacitatea ta de apărare poate fi slăbită. Așadar, poți atrage oameni cu intenții ascunse care vor profita de bunătatea ta.

De asemenea, se recomandă să fii atent la persoanele care încearcă să-ți vândă lucruri de care nu ai nevoie sau care nu există. În astfel de situații, este bine să înveți să spui “nu” și să mergi mai departe. 

În jurul datei de 19 Septembrie, nu semnați documente, nu începeți relații noi și de preferat, evitați să vă asumați orice tip de angajamente. Se recomandă prudență mare în ceea ce privește relațiile noi sau angajamentele. 

Este important să vă exprimați clar intențiile atât în ceea ce vă privește cât și în raport cu ceilalți. Nu există nuanțe, există doar alb sau negru.

Orice înșelăciune, tactică necurată sau minciună se poate transforma într-o adevărată problemă. 

Dacă te confrunți cu stări de dezamăgire și descurajare, vei fi tentant să fugi de realiate, apelând substanțe ce pot crea dependență. 

Sursă articol:www.astrologyking.com

----
🌐 Facebook 🌐 Instagram

 Astro Shop

Cele mai noi articole