Sezonul Săgetătorului, 22 noiembrie- 21 decembrie 2019. Trei dinamici energetice puternice

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 20 noiembrie 2019, 39605 vizualizari

Sezonul Săgetătorului începe pe 22 noiembrie și durează până la solstițiul din 21 decembrie 2019.

În tot sezonul Săgetătorului 2019, avem în joc trei dinamici energetice interesante. 

Prima energie pe care o avem este oferita de Venus și Jupiter care se aliniază cu Centrul Galactic.

Jupiter se aliniază cu Centrul Galactic în perioada 19-24 noiembrie, dar Venus se va alătura pe 23, devenind astfel ziua cea mai puternica a Sezonului.

Venus și Jupiter care se aliniază în centrul Căii Lactee sunt foarte încărcați și vor trimite o lumină pozitivă și strălucitoare în inima noastră, permițându-ne să ne ridicăm vibrația, să ne trezim mai profund și să fim deschisi către compasiune și iubire. 

După această aliniere, Jupiter se va pregăti apoi să se mute în Capricorn pe 3 decembrie, un semn în care nu a mai fost de peste 12 ani. 

Capricornul nu este un loc expansiv pentru Jupiter, așa că dorim cu adevărat să profităm de energia sa înainte de această dată. 

A doua dinamică energetică care ni se alătură în acest sezon al Săgetătorului este Marte în Scorpion, opunându-se lui Uranus în Taur.

Aceste planete formeaza  opozitie la grad perfect una fata de  cealaltă pe 24 noiembrie, cu toate acestea vom începe să simțim acest lucru cu 3-4 zile înainte și după această dată. 

Marte care se opune lui Uranus este înflăcărat și poate fi o energie eruptivă. Semnifica o schimbare de direcțiae sau o schimbare a modului de a face lucrurile.

De asemenea, ne putem simți mai iritabili sau frustrați, deoarece Marte tinde să aducă emoții incinse la suprafață.

În timp ce Marte care se opune lui Uranus poate fi privit ca o aliniere conflictuală, este aproape necesar în acest moment în timp ce ne îndreptăm spre conjuncția Saturn - Pluton, care este a treia energie majoră în joc în acest sezon al Săgetătorului. 

Saturn și Pluton nu se conectează oficial sau nu se aliniază până în ianuarie 2020, dar, pe măsură ce se apropie, ei lucrează la dărâmarea unor structuri vechi pentru a reconstrui altele noi, în special în poziții de putere, guvern, bancă și politică.

Suntem provocati să ne ridicăm vibrația, să eliberam tensiunea și frustrarea și să ne orientăm spre o noua viziune asupra lumii.

Săgetătorul este simbolizat de Centaurul care își urmărește săgeata și este pasionat de crearea unei noi viziuni asupra lumii.

Centaurul este vindecător și deține o înțelepciune care este dincolo de această lume. Se spune că arcul și săgeata îi simbolizează natura psihică, întrucât Centaurul nu lipsește niciodată și știe întotdeauna să țintească în direcția corectă.

În timp ce Centaurul are darul de a previziona, de asemenea, are încredere că indiferent de direcția în care este săgeată, acesta va putea întotdeauna să profite la maximum de călătorie și să obțină înțelepciune și creștere pe parcursul procesului, indiferent de rezultat.

Sezonul Săgetătorului se va simți mult mai ușor decât Sezonul Scorpionului care a trecut și Sezonul Capricornului care va urma, așa că să folosim această energie pentru a ne concentra pe direcționarea săgeților noastre în direcția distracției, a lejerității și a râsului.

Să încercăm să ne concentrăm asupra a ceea ce ne aduce bucurie și să o facem prioritară în viața noastră. Să căutăm aventură, să călătorim, să învățăm lucruri noi și să fim excitați de posibilitățile oferite de viață. 

Nu există nici o îndoială că lucrurile se incing pe măsură ce incheiem 2019 și ne îndreptăm către Sezonul Eclipselor și înfăptuirea alinierii Saturn-Pluton la începutul lunii ianuarie 2020. 

Conștiința planetei este în creștere, se desfășoară o nouă realitate și ne-am pregătit să facem saltul tot anul.

E timpul să ne ușurăm încărcăturile, să sărbătorim tot ce am învățat și să avem încredere în direcția săgeții noastre.

Așadar, în acest sezon crește-ți vibrațiile pe măsură ce Jupiter și Venus se aliniază cu Centrul Galactic. Rămâi deschis și prezent, în timp ce Marte se opune lui Uranus și îmbrățișează ideea că Saturn și Pluton distrug vechiul, astfel încât noul să poată apărea. 

Permiteți-va sa inaintati in ritm accelerat, astfel încât să fiți gata să faceți acest salt atunci când portalul de noi energii va surveni la începutul anului 2020.

Sursa

 Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!

Astro Shop

Cele mai noi articole