Septembrie 2016, luna schimbărilor și a corecțiilor de destin. Previziuni și posibilități pentru fiecare zodie. Nicoleta Svârlefus la "Vorbește lumea", Protv

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 01 septembrie 2016, 40123 vizualizari

Previziuni astro- septembrie 2016
-    O luna extrem de intensa, plina, decisiva pentru mult timp de acum incolo
-    Bogata in evenimente astrologice
-    Corectii de destin- ajungem in puncte de cotitura unde schimbarile sunt inevitabile. Suntem ghidati in directiile care ni se potrivesc.
-    Culegem ce am semanat
-    Luna septembrie aduce rezolvari, corecturi, revizuiri ale unor contexte vechi.
-    De evitat noile inceputuri de anvergura.

Cateva dintre evenimentele lunii septembrie:

Iată câteva linii de influenta pentru fiecare zodie:

BERBEC
-   Sfera muncii este extrem de dinamica- schimbari radicale atat in ce priveste stilul de viata si sanatatea, cat si in privinta programului de munca si al activitatilor profesionale.
-   Studii, demersuri juridice, diligente, obtinerea unei diplome este de bun augur.
-   Viata amoroasa infloreste si se intensifica incepand cu 30 august si apoi cu 9 septembrie.
-   Din 27 septembrie se deschid culoare importante si benefice in cariera.

TAUR
-    In cazul Taurilor, “luptele” se dau pe terenul iubirii, al inimii. Taurii au de transat situatii amoroase, mai ales daca nu se mai regasesc in ele. Se pot desparti, dar  pot si sa imbunatateasca o relatie sentimentala, daca isi doresc.
-    Unii Tauri sunt in focurile creatiei si creativitatii. Creeaza lucruri de exceptie.
-    Incepe o perioada favorabila din punct de vedere al muncii si profesiei
-    Isi pot imbunatati sanatatea, cu conditia sa evite excesele.

GEMENI
-    O luna foarte interesanta, care poate aduce schimbari de drum profesional sau doar reechilibrarea carierei cu familia. O luna buna pentru renovari sau mutari la propriu cu locuinta. Si pentru rezolvari/finalizari ale unor probleme legate de domiciliu si/sau familie.
-    O mare deschidere are loc in ce priveste iubirea si creativitatea. Nativii Gemeni sunt invitati sa-si deschida inima si o vor face cu usurinta.
-    Pana pe 27 septembrie se lamuresc niste contexte relationale/parteneriale. Se dau cartile pe fata si se iau decizii importante.

RAC
-    Pentru Raci, luna asta e despre iubire, armonie, buna-stare.
-    Casa familiei si a caminului, a sufletului si echilibrului emotional, este foarte puternica. Sanse mari de schimbare a locuintei sau de modificari aduse acesteia, pentru mai mult confort.
-    Bucurii vin din familie si prin relatiile armonioase care devin vitale acum
-    La locul de munca inca e tensiune si rost de schimbare. Au mult effort de depus si mult de demonstrat pana pe 27 aug.
-    Sa se ocupe de acte, sa faca demersuri restante, sa lamureasca neintelegeri. Pot repara multe, in aceasta luna, prin cuvant si comunicare.

LEU
-    Schimbari in atitudinea fata de bani. Schimbari ale prioritatilor.
-    Oportunitati financiare si cheltuieli pe masura.
-    Leii pot relua o afacere mai veche, pentru a o imbunatati si valoriza.
-    O perioada buna pentru a-si exersa abilitatile de comunicare. Au noroc prin persoanele din jur, prin relatii, informatii si cunostinte. Sunt fermecatori si obtin usor ce vor.
-    Iubirea inca le da de furca Leilor, pana in ultima saptamana din septembrie, cand se limpezesc lucrurile.

FECIOARA
-    In prima parte a lunii, Fecioarele se debaraseaza de ceea sau cei care le tin pe loc. Fac schimbari, vrand nevrand… E o perioada de detox al vietii.
-    Din 9 septembrie, oportunitati financiare si expansiune a afacerilor. Beneficiaza de sustinere in initiativele legate de exercitarea unor abilitati si talente. Pot excela in vanzari, marketing, publicitate…
-    Inca sunt tensiuni si situatii greu de rezolvat, in zona familiei. Turnuri neasteptate in parteneriate si colaborari.
-    Fecioarele au nevoie de rabdare si intelepciune. Spre finalul lunii, dispare sentimentul de instabilitate, incep sa se aseze lucrurile.

BALANTA
-    In prima parte a lunii, e bine sa se ocupe de sanatate. Inclusiv de sanatatea emotionala. Sa se relaxeze mai mult, sa se ingrijeasca, sa contribuie la ce urmeaza sa creeze in viata lor, printr-o atitudine optimista si increzatoare
-    Se bucura de admiratie si recunoastere. Sunt preocupate foarte mult de imagine.
-    Incepand cu 9 septembrie, se deschid noi drumuri profitabile din toate punctele de vedere
-    Spre finalul lunii, investitii in camin si beneficii materiale

SCORPION
-    Triere serioasa a anturajului si prietenilor. E vremea demascarii si a adevarului descoperit sau intuit. Scorpionii lasa in urma, vor-nu vor, relatiile care nu le mai sunt potrivite.
-    Unele relatii se dovedesc insa a fi mai valoroase decat si-au imaginat, desi altele se rup.
-    Situatii neasteptate in plan amoros. Si aici se petrec constientizari si schimbari.
-    Incep un proces de introspectie profunda si de vindecare pe mai multe niveluri. Vindeca acum niste rani relationale si pot schimba directia unor relatii.

SAGETATOR
-    Cariera este punctul de maxima tensiune si cotitura, in septembrie. Aici se rastoarna pozitii de putere, se schimba roluri si functii, se dezvolta sau se incheie proiecte si afaceri.
-    E momentul sa echilibreze cariera cu viata familiala si sa fie atenti la nevoile celor dragi.
-    Oportunitati minunate de creatie, socializare si cointeresare a oamenilor potriviti intr-un proiect, mai ales in a doua parte a lunii
-    Atentie la criticile prea taioase si la intransigenta care continua sa fie o tendinta accentuata pana spre final de luna

CAPRICORN
-    O luna dificila sub aspectul sanatatii si vitalitatii. In continuare se simt coplesiti si nu le e clar ce au de facut. Dar daca nu mai incearca sa controleze lucrurile si se lasa pe mana lui Dumnezeu, pot gasi solutii nesperate la situatii mai vechi.
-    Cariera cunoaste o inflorire treptata si bine-meritata, mai ales dupa 9 septembrie. Dar pentru asta, mai intai trebuie sa-si repare relatia cu legea ori cu o institutie de stat. Sau e nevoie sa studieze ceva sau sa-si caute raspunsuri calatorind.

VARSATOR
-    Pentru Varsatori, septembrie aduce tensiuni si turnuri neasteptate legat de finante. Regleaza conturi vechi, au de compensat ceva din trecut, legat de niste taxe sau datorii.
-    Din 9 septembrie, lumea e lor sau asa au senzatia. Incep din nou sa aiba incredere in viitor, in ideile lor. Incep sa aiba dorinte si sa le implineasca. Pot incepe sa studieze ceva ce le place si isi creeaza relatii fructuoase cu straini.
-    Sa fie prudenti in privinta demersurilor materiale.

PESTI
-    Pentru Pesti, se poate vorbi de schimbari in relatii parteneriale, in casnicie sau in colaborari. Apar contexte care nu lasa loc de echivoc. Se schimba macazul in relatii. Li se arata drumul potrivit, chiar daca nu e cel dorit.
-    Din 9 septembrie, incep sa aiba noroc de favoruri materiale si de usir deschise la momentul potrivit. Dau la pace cu un fost partener sau cu cineva de la care au de primit bani. Reusesc sa-si achite datorii.
-    Sunt posibile schimbari si in cariera.

Mai multe în inregistrarea momentului din emisiunea "Vorbește lumea"- 31 august 2016.


Astro Shop

Cele mai noi articole