Semnificația numerologică și spirituală a portalului 12.12 și meditația de integrare

Autor: AstroCafe.ro - joi, 07 decembrie 2023, 4071 vizualizari

12 este un număr puternic în numerologie și  reprezintă totalitatea și completarea. Avem 12 luni în an și 12 semne în zodiac. Doar după ce am trecut prin toate cele douăsprezece stări, putem obține o perspectivă mai amplă și o mai bună înțelegere a ceea ce am trăit până în prezent. 

Uneori, doar când ajungem la sfârșitul unui ciclu putem începe cu adevărat să înțelegem călătoria.

Conștientizarea imaginii de ansamblu și acest sentiment de completare este energia pe care o deține numărul 12, dar în a 12-a zi a lunii a 12-a, această energie este mult mai puternică.

Codul numerologic 1212 ajută la activarea și creșterea frecvenței corpului nostru de lumină sau a câmpului energetic.

Cu toții avem un corp de lumină sau un câmp de energie care există în jurul nostru. Corpul nostru de lumină are multe straturi diferite, dar odată activat, ne permite să călătorim peste dimensiuni și în tărâmuri superioare ale conștiinței și atingem un nivel superior în ceea ce privește conștientizarea. 

Pe 12/12, ne putem activa cu mai multă ușurință propriul corp de lumină și ne putem uita la viața noastră dintr-o stare de conștiință mai înaltă.

Iubire necondiționată și magică 

Când suntem prinși în durere și luptă ne putem gândi că poate ne lipsește iubirea. Ar trebui să devenim mai conștienți că răspunsul la toate problemele și luptele noastre este iubirea. Iubirea față de semeni, față de noi înșine. Iubirea ne înconjoară și curge prin noi toți, trebuie doar să o accesăm. 

Starea de iubire totală și de încredințare poate fi atinsă prin meditație, prin bucuria pe care ne-o oferă semenii noștri și cei dragi, petrecând timp în natură sau exersând recunoștința.

În aceste moduri putem accesa iubirea necondiționată care curge prin noi toți și formează întregul cadru energetic al Universului din jurul nostru.

Pe 12/12, ne este mai ușor să accesăm acest spațiu al iubirii pure, așadar se recomandă să petrecem ziua meditând, făcând un jurnal al recunoștinței, ancorându-ne în energia iubirii de sine. 

Vizualizați-vă câmpul energetic din jurul vostru și vedeți dacă îl puteți extinde, atingeți-l și folosiți-l pentru a călători în dimensiuni mai înalte.

Acordați mare atenție și viselor pe care l-ar aveți în preajma zilei de 12 Decembrie, deoarece este posibil să fie mai profetice sau să conțină informații din părțile profunde ale sufletului vostru.

Pentru a ajuta la asta, poate spuneți o rugăciune sau stabiliți o intenție înainte de a adormi. E posibil ca aceste practici să vă ajute să călătoriți în timp și spațiu în visele voastre, pentru a dobândi cunoștințe, înțelepciune și pentru a simți iubirea pură și necondiționată. 

1212 deblochează o energie incredibil de puternică, așa că se recomandă să folosiți această zi în avantajul vostru. Simțiți ce este potrivit pentru voi și rămâneți deschis la semnele și mesajele pe care le puteți primi.

Exercițiul de meditație 1212:

1. Întindeți-vă pe podea sau așezați-vă în poziția lotus.

2. Închideți ochii și respirați adânc de 12 ori pentru a vă liniști mintea.

3. Vizualizați jumătatea superioară a corpului (de la genunchi în sus) înconjurată în lumina unei piramide frumoase. Vedeți acea piramidă ajungând până în ceruri și conectându-vă corpul cu tărâmurile superioare.

4. Odată ce acea imagine este puternică în minte, vizualizați o altă piramidă în jumătatea inferioară a corpului îndreptată în jos către Mama Pământ. Vizualizați lumina acestei piramide care înconjoară jumătatea inferioară a corpului și vă conectează la întregul Univers.

5. Cand această piramidă vizuală devine puternică, stați cu ea timp de 12 respirații.

6. După ce ați încheiat respirațiile, imaginați-vă că piramida superioară încetinește, începând să se învârtă în sensul acelor de ceasornic în timp ce piramida de jos începe încet să se rotească în sensul invers al acelor de ceasornic.

7. Stați cu această imagine și observați ce sentimente aveți și ce senzații apar în corp. Rămâneți aici în timp ce respirați de 21 de ori sau atât timp cât simțiți că este necesar.

8. Când sunteți gata să închideți meditația, opriți piramidele să se rotească și vedeți cum lumina piramidelor se micșorează și se apropie de corpul vostru, permițându-i acestuia să absoarbă complet lumina. 

9. Inspirați și expirați profund de 12 ori după care începeți să vă mișcați ușor degetele de la picioare și de la mâini.

10. Când simțiți că ați revenit complet din meditație, ridicați-vă și scuturați-vă corpul. Beți un pahar de apă pentru a curăța și a elibera energia. 

Să fie de folos! 12/12 fericit! 

Sursă articol:www.foreverconscious.com Astro Shop

Cele mai noi articole