Săptămâna 3-9 octombrie 2016. REVELAȚIA

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 03 octombrie 2016, 31299 vizualizari

O saptamana interesanta, intens traita in interior, cu potential major de schimbare a directiei si a realitatii fiecaruia, dar mai ales cu posibilitati noi care se arata in urma constientizarilor valoroase.
Desi nu sunt evenimente astrologice prea multe in aceasta saptamana, aspectele tensionate create pe semne cardinale (Balanta-Capricorn), dar si deplasarea Lunii de la Scorpion la Capricorn anunta mai degraba o mare realizare interioara si un salt in constiinta, decat schimbari palbabile in exterior.

Se ridică vălul conștiinței și vedem atât resursele pe care le putem folosi pentru a ne mișca înainte, cât și piedicile, barierele, limitele care ne opresc să ne ducem viața la nivelul următor.

Indiferent care este scopul fiecăruia, indiferent cand de important pare sau nu, această săptămână ne pune față în față cu propriile limite, sub forma unui obstacol aparent exterior care ne împiedică să obținem ce ne dorim. Acest obstacol (poate fi o tensiune într-o relație, amânarea unui răspuns, a unei rezolvări, imposibilitatea, deocamdată, a consfințirii unui parteneriat sau cine știe a cărui succes profesional... etc) nu reprezinta altceva decat oportunitatea noastra de creștere și dezvoltare prin conștientizarea propriilor limite în ce privește sistemul de gândire și raportare la viață.

Si chiar dacă pare că batem pasul pe loc sau că toți se pun de-a curmezișul când vrem să înaintăm și să progresăm, de fapt e un îndemn de a ne opri, a accepta, a avea încredere. Și de fapt avansăm într-un sens mai puțin vizibil poate, dar mai valoros decât orice avans material, palpabil, pragmatic...Ne luăm elan în privința iubirii, a deschiderii în fața sentimentelor. Suntem vii, ne simțim, ne implicăm total acolo unde intuim că e teren fertil, primitor și cald pentru noi.

Tensiunile care apar pe cer mai ales in zilele 3-6 octombrie, pe semne cardinale (Balanta si Capricorn), ne transmit urmatorul mesaj: un nou început este iminent, un pas înainte trebuie musai făcut, dar mai întâi trebuie să ne dăm seama ce ne ține pe loc, ce ne oprește sau jenează. Ce ne spunem când nu inaintăm în direcția "aceea". Ce scuze am folosit atât de mult, de le-am transformat în realitate ca să ne convingem. Ce relații am creat și cum, pentru a ne ține pe loc. Practic, ce mijloace folosim pentru a ne bloca ascensiunea și expansiunea, de fapt pentru a ne pastra rostul victimizarii. Ce sau Cine ne oprește. Ce relație e nevoie să transformăm sau să lăsam în urmă, pentru a putea zbura din nou.

În concluzie, în această săptămână e esențial să trăim pe îndelete, să permitem, să (ne) simțim, să fim mai atenți la Ființa noastră, la ce ne transmite dincolo de flecăreala minții. Să avem curaj să recunoaștem ce vrem chiar daca astfel s-ar putea  să stârnim furtuni în jurul nostru.  Să avem încredere în revelații, în mesajele subtile primite, în viziunea și intuiția noastră. Să "ne grăbim încet", dinăuntru în afară și nu invers. Și chiar dacă nu știm ce să facem și cum, să așteptăm, să avem răbdare. Ceva ce ni se pare rău acum, se va dovedi a fi bun... în scurt timp.

Să stăm în întrebare, curiozitate despre ce e posibil și ce putem crea diferit de acum încolo. Să fim dispuși la diplomație și reconciliere, dar și să fim tranșanți și fermi acolo unde e cazul. Să ne abtinem de la a judeca, învinovăți, critica.  Să fim PACE și LUMINĂ pentru noi și pentru ceilalți. Până la urmă, cu asta rămânem. Cu ce am sădit în noi. Și în alții. Iar săptămâna asta ne oferă ocazia să alegem CE. Iar apoi va veni vremea să vedem CUM.

 

Imagine: Les toiles d'az www.pl.pinterest.com

Astro Shop

Cele mai noi articole