Saptamana 15-21 aprilie. Schimbare majora de vibratie. Incepem sa materializam intentiile

Autor: Cristina Ciobanu - duminica, 14 aprilie 2013, 1534 vizualizari

O saptamana cu o insemnata schimbare de vibratie. Patru planete isi schimba locul: mai intai Mercur, care ajunge in Berbec, dupa o lunga sedere in Pesti, luni pe 15 aprilie. Venus ajunge in semnul sau de domiciliu- Taurul, pe 16 aprilie. Apoi Soarele paraseste semnul Berbecului in data de 20 aprilie pentru a-si stabili domiciliul provizoriu, pentru o luna de zile, in Taur. Iar Marte incheie acest sir de schimbari, prin pasirea in Taur, in ultima zi a saptamanii.

Luna strabate cercul zodiacal, de la Gemeni pana la Fecioara.

Daca pana acum, contextul astral a fost prielnic cutremurelor la nivel de convingeri, deztelenirii unor tipare vechi de gandire, gestionarii emotiilor si insusirii de noi modele in ce priveste gandirea, alegerile si atitudinea, iata ca acum ni se asterne in fata drumul deja ales, cu solutiile necesare pentru materializarea dorintelor. Vor fi provocari si in aceasta saptamana, inca suntem nevoiti sa privim in oglinzi nu tocmai confortabile, asezate in fata noastra de catre oamenii apropiati, sa ne vedem cum suntem si cum vrem de acum sa fim, sa ne ajustam atitudinea dupa criterii de autenticitate. Pe principiul: "experienta mea este cea care ma ajuta cu adevarat sa invat despre mine si nu ceea ce spuneti voi ca sunt". Avem de confruntat adevarul nostru cu adevarul proiectat de familie asupra noastra. Si avem de facut delimitarea intre cele doua. Bine ar fi sa o facem cu intelepciune, in liniste, si nu prin efuziuni emotionale si agresivitate. 

Este o saptamana in care incepem sa materializam intentiile, sa le ancoram in realitate. Trecem de la gand la manifestare, de la disipare la eficienta, de la idee la actiune.

Mercur in Berbec poate fi nerabdator si impulsiv, insa e hotarat sa dea forma revelatiilor avute in timpul tranzitului sau prin Pesti. Suntem mai fermi, mai hotarati, dar si mai indisponibili pentru impunerile si cererile fortate ale celorlalti. Avem grija in special de alegerile noastre, chiar cu riscul de a gresi si esua. Suntem gata sa invatam din exprienta directa, iar asta nu e putin lucru. Spre finalul saptamanii, cand Mercur il intalneste pe Uranus, surprizele se pot tine lant. Ne putem razgandi brusc in privinta unor situatii, schimbam perceptia, abordarea, la 180 grade. Gasim solutii neasteptate, avem idei indraznete si, pentru prima data dupa multe saptamani, suntem gata sa iesim din confortul unor convingeri toxice si compromisuri, privind cu mai mult entuziasm prezentul si folosindu-ne potentialul mental la capacitate maxima. Mercur in Berbec, conjunct cu Uranus, poate aduce insa si modificari neasteptate la nivel de intelegeri, contracte, calatorii, relatii. Se pare insa ca aceste schimbari bruste de directie sunt progresiste, daca avem incredere in ele si reusim sa ne adaptam din mers, fara a opune rezistenta, fara a ne tine agatati de trecut sau de conceptiile noastre rigide si fara a privi totul (doar) emotional. Schimbarea inseamna progres, asta ne transmite acum tandemul Mercur-Uranus.

Planetele din Taur (Soare, Venus, iar de saptamana viitoare si Marte) creeaza un climat optim pentru a ne ancora in realitate, a ne construi un ambient placut, confortabil, uitandu-ne dupa metode eficiente de castig, bazandu-ne pe calitatile, talentele si experienta proprie. Daca pana acum am eliberat terenul de tot ce era nefolositor si/sau toxic, acum ne apucam sa semanam si apoi sa ingrijim rasadurile. Invatam sa materializam ceea ce ne dorim. Invatam sa fim eficienti, sa ne valorizam, sa fim constienti de ceea ce avem de daruit. Nu mai facem lucruri doar asa, de amorul artei, ci avem nevoie sa stim care este finalitatea actiunii noastre, ce putem obtine in schimb, ce plus valoare ne aduce in viata o actiune odata demarata. Invatam sa cerem ceea ce meritam, sa ne gestionam mai productiv resursele. Dar invatam, in acelasi timp, si sa acordam mai multa atentie bucuriilor simple, frumusetii naturii si vietii in general. Este o perioada excelenta pentru a reface conexiunea cu natura, dar si pentru a ne intoarce privirea catre familie, catre valori trainice si siguranta caminului.


O saptamana binecuvantata, cu dorinte implinite si gratie!

In serviciu si iubire,

Nicoleta Svârlefus

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe. Multumim!Astro Shop

Cele mai noi articole