Saptamana 11-17 martie, bogata in evenimente astrologice

Autor: Nicoleta Bertea - duminica, 10 martie 2013, 2133 vizualizari
Saptamana 11-17 martie, bogata in evenimente astrologice

Saptamana incepe cu Luna Noua in semnul zodiacal al Pestilor, continuand cu ingresul planetei Marte in Berbec, semnul sau de domiciliu, pe 12 martie si sfarseste cu intrarea in mers direct a planetei Mercur, in continuare in acelasi semn zodiacal.

Cu atat de multe planete in semnul Pestilor limitele au fost – pentru scurt timp – neclare, barierele inlaturate, granitele nedefinite. Prin extensie, nu a existat inceput si sfarsit. Cei din urma au fost cei dintai, in timp ce aceia care sunt primii, in general, au putut experimenta cum este sa ramai in urma. Cu toate acestea, cam tot ceea ce se intampla in aceasta perioada, se intampla tocmai pentru a remarca lucrurile pentru care merita cu adevarat sa traim.

Ultima luna noua a anului astrologic, insotita fiind de ingresul planetei Marte in semnul sau de domiciliu, ne anunta ca este momentul sa incepem a construi pentru propriul viitor, sa aducem visele la realitate, sa respiram adanc, linistindu-ne, tocmai pentru ca urmeaza o perioada incarcata de dinamism. Ceea ce implica oportunitati pentru fiecare dintre noi, mai multe decat pana acum. Muntii sunt mai usor de urcat, obstacolele mai usor de depasit. Dorinta de a face lucrurile sa mearga este din ce in ce mai evidenta, “asortata” cu inceputul primaverii. Gandurile nu ne dau pace, mintea si ratiunea sunt din ce in ce mai influente, timpul pare ca incepe sa se comprime, pentru ca avem atat de multe lucruri de facut, incat… preferabil ar fi sa tragem aer in piept, sa facem o lista cu planurile de viitor, sa stabilim care sunt actiunile prioritare si cat de multe resurse avem disponibile pentru a infaptui aceste lucruri. Acolo unde este cazul, poate ca ar trebui sa reinnoim propriul mod de gandire.

Alina Cârciumărescu

Aboneaza-te la newsletter pentru a afla despre evenimentele si noutatile Astrocafe. Multumim!Astro Shop

Cele mai noi articole