Ritual de Lună plină în Capricorn (22 Iunie 2024)

Autor: AstroCafe.ro - luni, 17 iunie 2024, 6742 vizualizari

Luna plină în Capricorn din 22 Iunie are loc la scurt timp după Solstițiul de Vară, așa că, acest ritual este conceput pentru a pune în valoare ambele energii extrem de puternice.

Ritual de Solstițiu și de Lună plină în Capricorn 

Este bine să practici acest ritual în perioada 20 Iunie - 30 Iunie 2024Vei avea nevoie de următoarele: 

- Instrument de curățare la alegere (tămâie, bețișoare, clopoței, Palosanto, bol tibetan) 
- 3 lumânări (pot avea orice culoare) 
- Meditație de reîncărcare cu energie (disponibilă pe youtube) 
3-4 pumni de orez nefiert  
- Bol cu apă 
- Pahar cu apă de băut 

Adună toate ingredientele necesare ritualului în același loc. Așează lumânările în formă de triunghi și pune bolul de apă la mijloc după care aprinde lumânările. 

Cu instrumentul de curățare ales, poți începe să îți cureți aura. Se recomandă să rostești următoarea afirmație: “Mă curăț de sus până jos, din interior spre exterior. Energia curge prin corpul meu, calm, vibrant și eficient. Grila energetică a corpului meu se aliniază și se schimbă într-o armonie superioară. Sunt reîncărcat/ă, sunt curățat/ă. sunt restaurat/ă. sunt hrănit/ă. Sunt iubire."

După ce ți-ai curățat propriul câmp energetic, curăță spațiul din jurul tău și ingredientele folosite pentru ritual. Pe măsură ce faci acest lucru, rostește următoarea afirmație: “Curăț acest spațiu cu lumină și iubire. Numai iubirea poate exista aici. Doar lumina poate trăi în acest loc. Spațiul meu este curățat. Spațiul meu este pur. Spațiul meu este protejat. Mulțumesc. Mulțumesc. Mulțumesc."

Întinde-te și ascultă o meditație de reîncărcare cu energie (poți găsi mai multe variante disponibile pe youtube). Această meditație are rolul de a te reîncărca, de a-ți armoniza câmpul energetic, dându-ți putere, stimulându-ți motivația și oferindu-ți un sentiment de încredere. 

După ce ai terminat această meditație, ridică-te și scutură-ți corpul înainte de a continua cu restul ritualului.

Ia o parte din orezul din castron în mâni și gândește-te la ceva ce ai vrea să eliberezi, să-l închei sau la ceva ce vrei să se rezolvat sau să se finalizeze în viața ta. Spune cu voce tare despre ce este vorba în timp ce ții orezul în mână. După ce ai terminat de spus, aruncă orezul în vasul cu apă aflat în mijlocul lumânărilor aprinse. 

Orezul acționează precum o conductă pentru orice dorești să eliberezi sau să închei. Fă acest lucru de mai multe ori, până se termină toată cantitatea de orez din castron. 

Ținând orezul în mâni poți rosti următoarea afirmație: “Eliberez și renunț la teama de a nu fi suficient de bun/ă sau suficient de demn/ă pentru a avea profesia pe care mi-o doresc cu adevărat.”

După ce ai terminat de aruncat tot orezul în bolul cu apă, răsucește cu degetul în conținutul din bol în sensul invers acelor de ceasornic. 

În timp ce faci asta, poți spune tot ceea ce îți vine să spui sau poți folosi următoarea afirmație: “Sub energia Solstițiului de Vară și a Lunii pline, mă eliberez tot ceea ce mă împiedică să ajung acolo unde îmi doresc. Renunț la toate regretele și suferințele mele trecute. Recunosc umbrele și le integrez. Viața mea este liberă, lumina mea este limpede. Nu cedez fricilor mele. Universul mă ghidează ca să pot crește. Sunt deschis/ă la lumină. Sunt deschis/ă la iubire. Sunt deschis/ă spre Univers. Sunt autentic/ă, mă iubesc pe mine și viața mea. Dragă Lună plină, îți mulțumesc pentru această curățare, îți mulțumesc pentru lumină. Sunt întreg/întreagă și am încredere în tot ceea ce vine către mine.”

Stai o clipă în tăcere, reflectând asupra emoțiilor sau sentimentelor care apar. 

După ce ai încheiat ritualul, stinge lumânările și apoi ia vasul cu apă și aruncă-l afară, în grădină sau îngroapă-l în pământ. Dacă nu ai acces la niciuna dintre variatele propuse, scurge apa în chiuvetă și aruncă orezul la gunoi. Încearcă pe cat posibil să redai pământului cât mai multe dintre ingredientele folosite. 

Ia paharul cu apă și în timp ce îl ții cu ambele mâini, rostește următoarea afirmație: “Această apă îmi curăță Spiritul și îmi hrănește Sufletul. Pe măsură ce beau, mă voi simți restaurat/ă, vindecat/ă și trezit/ă. Cu fiecare înghițitură pe care o iau, trupul, mintea și sufletul meu se vor armoniza.”

Ritualul tău este complet. Lună plină fericită! 
Sursă articol:www.foreverconscious.com

 Astro Shop

Cele mai noi articole