Ritual de eliberare în timpul LUNII PLINE

Autor: Delia Muresan - duminica, 19 septembrie 2021, 60821 vizualizari

Cu cel puțîn 2 zile înainte de luna plină petreceți mai mult timp în meditație și rugăciune și setați-vă intenția de a va conecta la energia lunii pline. Cereți răspunsuri și mesaje pentru că acum s-ar putea să vină mai rapid și mai clar, însă atenție la modalitatea în care cereți: întrebările clare aduc răspunsuri clare. Fiecare luna plină vine cu o temă, se axează în principal pe un sector al vieții noastre care necesită “curățenie”. Cu cât eșți mai prezent, cu atât înțelegi mai clar ce ai de eliberat și acest proces se va produce cu ușurință. Însă dacă eșți incrancenat, lucrurile s-ar putea să fie mai greoaie sau chiar să ai senzația că “cineva îți vrea răul sau este împotriva ta”. Nu uita că de multe ori ca să recunoaștem lumina trebuie să fim înconjurați de întuneric. Nici LUNA nu am vedea-o dacă nu ar fi înconjurată de întuneric. Întunericul nu este ceva împotriva noastră ci în ajutorul nostru.

Nu uitați să vă gândiți la persoanele cu care aveți anumite conflicte sau care va apasă pe butoanele sensibile.

Imaginați-vă că sunt în fața voastră și le spuneți:

Mulțumesc pentru tot ce ai adus în viața mea. Îmi mulțumesc mie că m-am deschis și te-am primit în viața mea. și apoi eliberați tot ceea ce nu vă mai servește de-acum încolo.

“Iartă-mă pentru toată suferința pe care ți-am produs-o. Mă iert pentru modul în care am acționat vis-a-vis de tine. Iert acea parte din mine care ne-a adus în acest punct pe amândoi.

Îmi pare rău că te-am rănit și îmi pare rău că m-am pierdut pe mine încercând să îți arăt că am dreptate. Îmi cer iertare. Te eliberez și mă eliberez acum.

Te iubesc așa cum eșți și îți mulțumesc pentru părțile pe care mi le-ai arătat din mine. Mă iubesc acum mai mult și cu ajutorul tău m-am găsit din nou pe mine.”

O afirmație puternică și vindecătoare este cea de mai jos:

“Sunt dispus(a) să renunț la acea parte din mine care se enervează când se gândește la tine.”

Renunțăm la acea parte din noi care se simte amenințată într-un fel sau altul de o altă persoană. Dacă facem asta acele “butoane” pe care ea le apasă nu vor mai reacționa.

De asemenea este important să spunem următoarele afirmații:

Sunt în siguranță. Sunt iubire. Sunt eliberare. Sunt iertare. Sunt acceptare.

Ținem tot ce nu ne mai servește pentru că noi credem că ne ajută să ne simțim în siguranță, ceea ce este fals. Credem că vom castiga iubire dacă avem dreptate, fals; credem că iertând și ceea ce aceste persoane ne-au făcut le eliberăm, când de fapt ne eliberăm pe noi din închisoare. De asemenea credem că dacă acceptăm sau pierdem ceva suntem mai slabi  când de fapt acceptarea ne aduce pace și liniște în suflet.

Trimiteți gânduri de pace și iubire tuturor celor ce vă vin în minte.

La ora la care are loc Luna Plină sau în ziua respectivă puteți face următorul ritual.

Ritual de eliberare pe luna plină

Ai nevoie de:
– O lumânare
– Bețișor parfumat
– Hârtie și ceva de scris
– Un cristal de ametist sau cuarț transparent

Aprinde bețișorul pentru a crea atmosfera propice eliberării. Relaxează-te și setează-ți intenția de eliberare. Găsește-ți un loc liniștit, preferabil afară, în natură, în lumina (energia) Lunii. Aprinde lumânarea și spune următoarea rugăciune, rugându-te la Arhanghelul Haniel și îngerii tăi păzitori:

“Te rog să îți reverși lumina asupra tuturor locurilor, vizibile și invizibile. Cer luminii să îmi ilumineze aura și să-mi reamintească de starea mea reală de sănătate. Sunt dispus(a) să renunț la tot ce nu îmi mai servește și la tot ce mi-a cauzat suferință. A sosit timpul să merg mai departe. Preaiubitii mei îngeri, Arhanghele Haniel, vă rog să mă susțineți de-a lungul acestui proces de vindecare și de purificare de tot ceea ce este dezechilibrat în viața mea. Va mulțumesc.”

Aprinde lumânarea și contemplă-i pentru o clipă flacăra. Energia Lunii ajunge la tine prin intermediul lumânării și pătrunde în inima ta. Lasă flacăra să îți mângâie emoțiile și să îți confere curajul de a te elibera de cele negative.

Scrie apoi pe hârtie toate lucrurile de care vrei să te eliberezi: dureri, discomfort, mânie, frici, resentimente, invidie, incapacitatea de a ierta, confuzie și îndoieli. Scrie pe hârtii separate: frică de iubire și așa mai departe. În felul acesta te poți concentra pe fiecare în parte.

Apoi ia cristalul în mâna și spune (cristalul îl cureți în apă înainte și după acest proces):

“Dragul meu cristal, te rog să transformi aceste gânduri și sentimente negative într-o energie superioară, în fericire și sănătate. Da-mi puterea și curajul să renunț la orice îmi produce suferință.”

Apoi pregătește-ți un bol de apă și lângă pune cristalul. Rând pe rând apoi deasupra bolului de apă dai foc la fiecare lucru de care ai decis să te eliberezi. Rând pe rând, vezi cum se face scrum și hârtia se duce în apă. Să nu uităm că apă purifică și ajută la eliberare.

Când am terminat, aruncăm apa și simțim o energie blândă care ne eliberează.. ca și când s-a scurs ceva din noi.

După acest ritual puteți face o baie cu sare de mare, ulei de cocos și lavandă. Intenția este de a mai curăța la nivel subtil și de a vă spăla bine de tot ce va ține pe loc.

În final beți un pahar mare de apă (eventual cu ulei esențial de grepfruit) cu intenția de a va împrospăta energia și a lăsa noul să vină în viațavoastră.

Mulțumiți Arhanghelului Haniel, îngerilor voștri păzitori și vouă pentru această eliberare.

Doamne ajută!

Delia Mureșan

www.deliamuresan.ro 

Credit Photo https://www.yuumeiart.com/prints/moon-catcherAstro Shop

Cele mai noi articole