Reconfigurarea perceptiei despre viitor. Mercur, Venus si Luna Noua in Sagetator

Autor: Nicoleta Bertea - duminica, 09 decembrie 2012, 1681 vizualizari

Si iata ca Mercur paraseste teritoriul Scorpionului, ingresul sau in semnul Sagetatorului avand loc in aceasta saptamana – se intampla pe 11 decembrie. Aspiratiile si telurile stabilite deja ar trebui urmate cu ajutorul “exploratorului” interior, cel care se gaseste in fiecare dintre noi. Toate conexiunile pe care le-am facut pana acum ne sustin aceste actiuni, ajutandu-ne sa ne reinventam. In continuare, etica, simtul valorii, motivatia si intentiile sunt principalele elemente asupra carora trebuie sa ne indreptam atentia, pentru ca esenta si detaliile risca sa nu fie observate ori luate in considerare. Trebuie retinut faptul ca o comunicare complexa si elaborata nu presupune si marturisirea adevarului, exagerarea fiind prezenta.

La nu mai mult de doua zile mai tarziu, doua evenimente de anvergura se succed, respectiv Luna Noua in semnul Sagetatorului si reluarea mersului direct de catre Uranus, “octava superioara” a planetei Mercur. Si pentru ca este momentul actiunii si cum fiecare paneta pare sa ne aminteasca acest lucru, in ultima zi a saptamanii Venus acceseaza energiile Sagetatorului, onorand cu prezenta sa vestita adunare a celorlalte planete.

Cat de multe lucruri sacrificam pentru a face ca visele noastre sa devina realitate? Amanam actiunea pentru viitor? Pentru care viitor? Asa cum si Osho spunea, “viata este aici si acum” – este un moment propice pentru a trece la treaba, pentru a nu mai amana inutil ceea ce intentionam a face. Ar fi bine ca, pe langa extinderea orizontului propriu sa incepem a ne dezvolta si modul in care actionam.
 
Este o saptamana favorabila calatoriilor si al oricarui fel de aventuri. Cu cat mai joviali suntem si cu cat ne simtim mai liberi, cu atat avem sansa de a observa mai multe drumuri pe care le-am putea parcurge (evident, atat la propiu cat si la figurat), mai ales stiut fiind faptul ca nu ne permitem sa pierdem aceasta sansa. Relatiile, problemele legate de familie si de finante trebuie revizuite si ajustate, fiind o perioada in care propriul interes capata intaietate. Bresele dintre lumi necesita reparare, flacara credintei din interiorul nostru necesitand combustibil nou, impingand la extrem cautarea spirituala si libertatea in relatii (chiar si in relatiile cu Divinitatea). 

Concluzionand, este momentul pentru a purta discutii necenzurate, pentru a demara schimbari in regimul de sanatate, este cazul sa reorganizam privirea de ansamblu asupra viitorului, sa privim viata din alte unghiuri si sa discutam deschis cu ceilalti despre propriile convingeri, sa exploram alte traditii si religii si nu in ultimul rand, sa manifestam bucurie in tot ceea ce facem.

 

Alina CârciumărescuAstro Shop

Cele mai noi articole