Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Taur

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 30 noiembrie 2017, 36342 vizualizari

Daca e Luna in Taur, mestecam salvie. O frunza de salvie, mestecata incet, face minuni pentru dinti si cavitatea bucala, in zilele Taurului. Exceptie: femeile insarcinate sau care alapteaza vor evita salvia, pentru ca salvia opreste producerea laptelui.

Si orice remediu natural bland (uleiuri esentiale, ceaiuri, plante etc) care se adreseaza cavitatii orale si problemelor de la acest nivel (gingivite, parodontita, tartru) pot avea rezultate foarte bune acum. De asemenea, remediile naturale pentru gat (laringite, amigdalite etc) sunt mai eficiente in aceste zile.

De evitat toate tratamentele care agrseaza dintii in vreun fel (nu se fac extractii, nu se trateaza dinti cu amalgam si nu se face niciun alt tratament invaziv).

Culoarea de baza- albastru. Culoarea complementara- rosu. Verdele este si el intotdeauna bun, mai ales pentru gat (guvernat de Taur). De mancat, imbracat, stiti povestea... :) Rosu este foarte benefic, daca e consumat in zilele Taurului, pentru toti cei care au insuficienta tiroidiana sau hipertensiune arteriala, pentru ca rosul nu are efect atat de puternic in aceste zile.

In zilele cu Luna in Taur, e bine sa ne ingrijim de confortul nostru, de bunastare, de convingerile legate de bani si, mai ales, de stima de sine. Este un moment prielnic pentru a fi mai blanzi si mai rabdatori, cu noi si cu ceilalti.

Toate tratamentele pentru zona gatului, inclusiv pentru tiroida, mai ales cele naturale si blande, pot avea sanse mari de reusita daca sunt incepute acum.

Tensiunile din corp se pot elibera foarte usor printr-un masaj al gatului, cu ceafa cu tot (zona corespunzatoare Taurului).

Sunt zile in care sa alegem frumosul, confortul, placerea. Sa ne ocupam de corp si de tot ceea ce poate constitui o placere pentru noi. Sa luam totul mai usor, sa ne facem un capriciu.

Zile naturale! Fie primit! 

Nicoleta Svârlefus by AstroCafe.ro
www.astrocafe.ro

*Bibliografie: Ritmurile Lunii, Johanna Paungger & Thomas Poppe

Astro Shop

Cele mai noi articole