Recomandări și remedii pentru zilele cu Luna în Taur

Autor: Nicoleta Svârlefus - joi, 30 noiembrie 2017, 39159 vizualizari

Dacă e Luna în Taur, mestecăm salvie. O frunză de salvie, mestecată încet, face minuni pentru dinți și cavitatea bucală, în zilele Taurului. Excepție: femeile însărcinate sau care alăptează vor evita salvia, pentru că salvia oprește producerea laptelui.

Și orice remediu natural blând (uleiuri esențiale, ceaiuri, plante etc) care se adresează cavitații orale și problemelor de la acest nivel (gingivite, parodontita, tartru) pot avea rezultate foarte bune acum. De asemenea, remediile naturale pentru gât (laringite, amigdalite etc) sunt mai eficiente în aceste zile.

De evitat toate tratamentele care agresează dinții în vreun fel (nu se fac extracții, nu se tratează dinți cu amalgam și nu se face niciun alt tratament invaziv).

Culoarea de bază - albastru. Culoarea complementară - roșu. Verdele este și el întotdeauna bun, mai ales pentru gât (guvernat de Taur). De mâncat, îmbrăcat, știți povestea... :) Roșu este foarte benefic, dacă e consumat în zilele Taurului, pentru toți cei care au insuficiență tiroidiana sau hipertensiune arterială, pentru că roșul nu are efect atât de puternic în aceste zile.

În zilele cu Luna în Taur, e bine să ne îngrijim de confortul nostru, de bunăstare, de convingerile legate de bani și, mai ales, de stima de sine. Este un moment prielnic pentru a fi mai blânzi și mai răbdători, cu noi și cu ceilalți.

Toate tratamentele pentru zona gâtului, inclusiv pentru tiroidă, mai ales cele naturale și blânde, pot avea șanse mari de reușită dacă sunt începute acum.

Tensiunile din corp se pot elibera foarte ușor printr-un masaj al gâtului, cu ceafă cu tot (zona corespunzătoare Taurului).

Sunt zile în care să alegem frumosul, confortul, plăcerea. Să ne ocupăm de corp și de tot ceea ce poate constitui o plăcere pentru noi. Să luăm totul mai ușor, să ne facem un capriciu.

Zile naturale! Fie primit! 

Nicoleta Svârlefus
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe

*Bibliografie: Ritmurile Lunii, Johanna Paungger & Thomas Poppe

Astro Shop

Cele mai noi articole