Recomandări și remedii pentru zilele cu Luna în Balanță

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 11 decembrie 2017, 47479 vizualizari

Balanța este un semn asociat cu rinchii + zona lombară, vezica urinară, zona șoldurilor și sistemul endocrin. Tot ce facem în aceste zile pentru a îmbunătăți funcțiile renale și/sau pentru a ameliora o serie de disfuncții sau neajunsuri de la nivelul sistemului endocrin, mai ales dacă sunt metode blânde, neinvazive, pot avea rezultate foarte bune.

Culoarea care corespunde acestui semn este galben. Putem folosi această culoare în îmbrăcăminte, dar și în alimentație. Această culoare reglează procesele ficatului și ale bilei, dar și inspirația.

În aceste zile, asimilăm mai bine vitamina C, pe care o putem lua din citrice, mai ales din lămâi (galbene).

Și alte vitamine se asimilează mai bine în zilele Balanței, așa că orice deficit cunoscut în corp poate primi acum ce e nevoie pentru a fi echilibrat.

Se pot administra ceaiuri cu rol diuretic și de curățare a rinichilor, nutrienți care se adresează sănătății aparatului renal sau alte remedii care ajută la detoxifierea acestuia.

Grăsimile sunt mai bine tolerate și metabolizate acum, deci putem să ne ascultăm corpul și să-i furnizăm grăsimile sănătoase de care are nevoie.

Zilele Balanței sunt și zile ale frumuseții, așa că acum putem lua măsuri pentru înfrumusețare, îmbunatățire a imaginii și a modului în care ne arătam în lume, cu totul. De asemenea, sunt zilele relațiilor, diplomației, concilierii.

Acum putem stinge conflicte și putem reveni la sentimente mai bune în relațiile noastre. Totodată, putem fi mai atenți la convingerile relaționale pe care le putem transforma, pentru a obține mai multă pace și iubire.

Balanța echilibrează, moderează, temperează, așa că în zilele acestea putem echilibra ceea ce simțim că am dezechilibrat în viață noastră, atât în ce privește dieta, cât și în relațiile noastre, în carieră, în ce privește anumite gânduri și abordări ale realității.

Să fie de folos!

Nicoleta Svârlefus 
https://www.nicoletasvarlefus.ro/programe

---- 
🌐 Facebook 🌐 Instagram

Astro Shop

Cele mai noi articole