Recomandari si remedii pentru zilele cu Luna in Balanta

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 11 decembrie 2017, 44311 vizualizari

Balanta este un semn asociat cu rinchii + zona lombara, vezica urinara, zona soldurilor si sistemul endocrin. Tot ce facem in aceste zile pentru a imbunatati functiile renale si/sau pentru a ameliora o serie de disfunctii sau neajunsuri de la nivelul sistemului endocrin, mai ales daca sunt metode blande, neinvazive, pot avea rezultate foarte bune.

Culoarea care corespunde acestui semn este galben. Putem folosi aceasta culoare in imbracaminte, dar si in alimentatie. Aceasta culoare regleaza procesele ficatului si ale bilei, dar si inspiratia.

In aceste zile, asimilam mai bine vitamina C, pe care o putem lua din citrice, mai ales din lamai (galbene).

Si alte vitamine se asimileaza mai bine in zilele Balantei, asa ca orice deficit cunoscut in corp poate primi acum ce e nevoie pentru a fi echilibrat. Se pot administra ceaiuri cu rol diuretic si de curatare a rinichilor, nutrienti care se adreseaza sanatatii aparatului renal sau alte remedii care ajuta la detoxifierea acestuia.

Grasimile sunt mai bine tolerate si metabolizate acum, deci putem sa ne ascultam corpul si sa-i furnizam grasimile sanatoase de care are nevoie.

Zilele Balantei sunt si zile ale frumusetii, asa ca acum putem lua masuri pentru infrumusetare, imbunatatire a imaginii si a modului in care ne aratam in lume, cu totul. De asemenea, sunt zilele relatiilor, diplomatiei, concilierii. Acum putem stinge conflicte si putem reveni la sentimente mai bune in relatiile noastre. Totodata, putem fi mai atenti la convingerile relationale pe care le putem transforma, pentru a obtine mai multa pace si iubire.

Balanta echilibreaza, modereaza, tempereaza, asa ca in zilele acestea putem echilibra ceea ce simtim ca am dezechilibrat in viata noastra, atat in ce priveste dieta, cat si in relatiile noastre, in cariera, in ce priveste anumite ganduri si abordari ale realitatii.

Sa fie de folos!

Nicoleta Svârlefus

Astro Shop

Cele mai noi articole