Pentru a fi văzut, auzit și iubit pentru cine ești, renunță la dorința de a fi plăcut de toată lumea

Autor: AstroCafe.ro - miercuri, 19 iulie 2023, 1991 vizualizari

Să fii iubit pentru ceea ce ești cu adevărat, trebuie să fii bine cu oamenii care nu te plac. Dacă de fiecare dată, trebuie să porți o mască, să te prezinți în fața celorlalți într-un anumit fel, să-ți ignori vocea interioară și propriul adevăr pentru a fi aprobat sau iubit, nu ești aliniat cu nevoile tale. 

Nu vei fi niciodată plăcut pentru ceea ce ești cu adevărat, mulți oameni preferă doar versiunea ta îmblânzită și diluată. Uneori, te poți simți singur, ca și cum nimeni nu te cunoaște cu adevărat și într-adevăr așa și este. 

Pentru a fi văzut, auzit, cunoscut și iubit pentru cine ești, trebuie să renunți la nevoia de a fi plăcut de toată lumea, trebuie să renunți la teama că unii oameni nu vor rezona cu tine.

Când ascunzi cine ești cu adevărat, când îți lași deoparte sentimentele, adevărul și propria cale, trimiți un mesaj de respingere chiar în inima ta. Cumva, ai sentimentul că nu ești suficient așa cum ești, că trebuie să te ascunzi în spatele unor măști pentru a fi iubit. Practic, ascunzi însăși esența ta. 

Fiind tu însuți, în cel mai autentic mod, permițându-ți să te manifești de la nivelul vocii tale interioare, al spațiului tău personal și al luminii proprii, te face să devii suficient, iubitor și minunat. 

Și dacă unii oameni nu rezonează cu vibrația ta este absolut firesc. Însă, nu uita că poți deveni un magnet pentru toți ceilalți care vibrează la unison cu inima ta. 

Sursă articol: Raising Vibrations 

 


Astro Shop

Cele mai noi articole