PĂŞIND ÎNAINTE cu Mercur direct şi Echinocţiul toamnei. 22 septembrie 2016

Autor: AstroCafe.ro - joi, 22 septembrie 2016, 26050 vizualizari

Eclipsele din septembrie rămân în urmă şi e timpul să mergem înainte.

Pe 22 Septembrie 2016 Mercur va intra în mers direct şi un nou sezon ni se arată odată cu Echinocţiul.
Pe măsură ce Soarele intră în Balanţă o nouă lumina începe să strălucească, precum un curcubeu care apare dintr-odată! Prima parte a lunii a fost ca un vârtej. Noi revelaţii s-au pus pe masă şi în completarea deciziilor care trebuiau luate. Astăzi încă procesăm toate aceste provocări. Oricum, cu Mercur direct în Fecioara putem face un nou plan!

Planetele se aliniază ca să ne ajute să ne dăm seama, în sfârşit, ce urmează să facem!

Putem să luăm acum toate reajustările la care am lucrat în ultimele săptămâni şi putem decide cu claritate ce e de făcut!
Momentul Mercur în mers direct este în special important pentru că el va lucra foarte bine cu Pluton (planetă karmică a puterii şi a transformării).
*Pluton intră şi el în mers direct la câteva zile după Mercur - un alt salt înainte pozitiv.

Mercur retrograd în Fecioară ne-a cam încurcat planurile (planificarea este o trăsătură a Fecioarei). Programul nostru a cam fost dat peste cap şi unii dintre noi au fost derutaţi, neştiind ce să facă. Au existat alte teme cheie care au fost examinate odată cu această retrogradare precum ar fi obişnuinţele, muncă, sănătatea. Mercur retrograd poate fi o bestie dar întotdeauna serveşte unui scop.

Oricum ar fi fost pentru fiecare dintre noi, a venit timpul să ne punem noile lucruri în ordine şi să pornim în viteză cu noile instrumente la îndemână!

Pe deasupra mersului direct al lui Mercur, intrarea Toamnei în emisfera nordică (şi a primăverii în Sud) ne aduce pe un teritoriu nou. Energia se schimbă şi mulţi dintre noi simt asta deja. Noile aniotimpuri crează noi zone şi acesta de acum aduce o rază de speranţa. asta pentru că norocosul Jupiter de-abia intrat în paşnică Balanţă, îşi împrăştie strălucirea de energie abundentă acum într-un fel măreţ.

Alte ştiri bune la care să va gândiţi pe măsură ce avansaţi pe cale...

Va exista o oportunitate care se arată către sfârşitul lunii. O norocoasă Luna Nouă în Balanţă va avea loc în 30 septembrie/1 octombrie şi care ne va expune cu exactitate unde Jupiter ne sprijină în anul pe care îl avem înainte. Un moment norocos s-ar putea ivi şi este un factor de ajutor universal bine de urmărit.

Crystal B.

Sursa

Astro Shop

Cele mai noi articole