OLE! IA TAURUL DESTINULUI DE COARNE! Întâlnire epică pe Cer!

Autor: Corina Chelaru - luni, 25 iulie 2022, 34287 vizualizari

Hai, că-i vară şi nimeni n-are chef de treabă şi nici răbdare să citească chestii serioase! Şi oricum ştiu eu nişte astrologi faini care o să vă explice la punct şi virgulă tot ce fac "corpurile" pe cer zilele astea. Şi care o să caute tot ce se poate despre şi o să vă zică d-alea cu grade, conjuncţii şi case şi concluzia o să fie ca de obicei că e şi mai naşpa decât a fost, ca să ne bucurăm că ce e acum e bine, chiar dacă ne înţeapă în fund nişte ace karmice sau cevaşilea arici astrali.

Mai bine trageţi o bere rece lângă voi şi reglaţi aerul condiţionat să vă zic io cum se vede "marea conjuncţie" din şezlongul de sub umbreluţa zodiei Leului în care se lăfăie Soarele la el acasă acum. Cum care "marea conjuncţie"? Aia care cică n-a mai fost de nu'ş câte sute şi mii de ani şi care ne ciufuleşte electric, tată, de parcă până acum de câţiva ani stăm doar pe vată de zahăr şi perne Dormeo cu memory foam.

So...să vă zic cine vine la întâlnire sau să facem prezentările, ca să zic aşa:

a) Boss Uranus - din categoria "greilor", adică planetă transgeneraţională, d-aia de se mişcă ardeleneşte de încet, da' ne calcă pe cap la grămadă. E prin Taur din 2018 şi pleacă în 2026. Pe unde avem fiecare Taurul prin hartă, ne scoate băiatu' ăsta din ţâţâni de nu ne vedem în tot timpul ăsta. Ȋmbrăcat întotdeauna mai ciudăţel - îi plac culorile flashy şi accesoriile techno, procesează instant informaţii şi jucăria lui preferată e electricitatea. Pe unde apare, sar toate siguranţele şi nici nu ştim ce ne-a luat şi din ce parte - niciodată nu ştii pe ce picior dansezi cu el!

b) The Big Warrior, Marte - nu ratează un bucluc, o ceartă, un meci, e iute la mânie şi degrabă pune mâna pe orice apucă tăios şi ţi-o trage la jugulară de nu te vezi. Focos, îi plac scandalurile latino, nu doarme în cizme, are drive şi sex appeal şi ştie să-ţi dea cel mai bine şutul în dos să te pui pe treabă. Nu se simte el foarte bine la Taur acasă, că ăsta e mai dolofan aşa şi leneş şi mai mănâncă două prăjituri înainte să-ţi răspundă la o întrebare. Dar dacă dă peste vreo Tăuroaică venusiană, nu o refuză, însă nu pierde mult timp cu ea...că închide la sex shop şi la magazinul de arme!

c) Nodul Nord - eeeh, ăsta e căpitanul vasului, că stă cu busola în mână şi altceva decât să meargă înainte ca pionierii nu ştie. Nu e planetă ca ăilalţi doi, ăsta e "virtual" şi ai zice că ce nu vezi şi nu atingi, nu contează, da' nu-ş cum se face că de câte ori pleci să aduni floricele pe câmpii, te trage de cămeşă de nu te vezi şi tot îţi arată cu deştu' încotro tre' să mergi. Ba, îţi mai ia şi buchetu' de floricele din mână şi îţi dă două după ceafă să fii în graficul de deplasare. Prietenii îl mai alintă şi "Mr. Destiny".

Deci, băieţii ăsţia simpatici se (re)întâlnesc ei pe ceru'nstelat în zodia Taurului după multe secole şi ca la orice întâlnire epică se lasă cu petrecere maximă. Cum gazda e una solidă şi mare iubitoare de siguranţă şi de rutină, nu va fi prea încântată de tot deranjul ăsta, mai ales că Uranus şi Marte împreună mai sunt porecliţi şi "Atomic Bomb", adică nu prea ştiu să tragă scaunul frumos şi să se aşeze la masă, ci dărâmă cam tot ce le iese în cale şi nu sistematic, ci fix cum te aştepţi mai puţin şi când nici nu gândeşti. Adică dacă socoteaţi că staţi liniştiţi în hamacul din grădină sau de pe plajă, nicio grijă, că vin ăştia şi vi-l răstoarnă fix când vă e lumea mai dragă şi cocktailul mai savuros! Dar să nu credeţi că o fac aşa, doar ca să facă deranj, nuuuu! 

Ce vor de la voi ăştia doi este să vă trezească (din nou!) şi să vă pună la treabă ingeniozitatea, adaptabilitatea, flexibilitatea, să vă înveţe să nu mai acceptaţi lesa stăpânilor şi să vorbiţi clar şi răspicat în numele vostru şi despre voi! Asta cu vorbitul poate să vă dea la propriu dureri în gât sau să o răguşeală ceva, să vă gâdile puţin pe la tiroidă sau măcar o tuse ceva să vă încerce. Taurul are în grijă pământul, casele, resursele, agricultura, banii şi tot ceea ce ne dă siguranţă materială, dar şi confort şi de aceea în domeniile acestea s-ar putea în funcţie de harta fiecăruia să auzim ceva muzică dată tare de la cheful şmecherilor ăstora.

Cu Nodul Nord în combinaţie nu e doar aşa un chef obişnuit, ci unul în urma cărora ne vom trezi din beţie cu altă perspectivă şi poate vom vedea mai clar drumul nostru de destin, încotro trebuie să construim. Vom vedea de ce s-au spart geamurile cu tocuri din lemn şi s-au rupt scaunele de la mamaie la chef: pentru că trebuie să punem termopane şi să ne luăm fotolii de piele, adică să lăsăm în urmă tot ce nu mai e de folos şi ne creează ataşamente şi să ne redecorăm existenţa cu îndrăzneală şi cu amprenta noastră originală.

Vă ziceam că Uranus ăsta e big player, adică nu se mulţumeşte doar cu  un loc la masă, ci vrea toată sala, aşa că vine la party cam toată lumea de pe scara blocului, cum s-ar zice. Deci efectele se vor vedea la scară planetară - schimbări ciudăţele de vreme, secetă sau furtuni cu multe descărcări electrice, poate şi ceva reaşezări de plăci tectonice, că aşa e când dansezi prea cu foc (Marte). Şi prin zona banilor posibil să avem ceva surprize, că nu ştii cum se duc banii când eşti în toiul petrecerii şi nici nu ştii cum plăteşti creditele făcute la beţie. Totuşi s-ar putea să mai vină ceva ajutor de la vecina frumoasă şi gospodină de peste două case (sextil cu Venus din Rac), adică să te mai ajute la strânsul de după şi să îţi mai dea şi împrumut până la chenzină.

Şi dacă vă e frică de un dezmăţ prea mare, staţi fără grijă, că stă la colţ unchiaşul Saturn (pândeşte el din Vărsător cu ochii intr-un careu lejeruţ) să nu îi lase pe ăştia să-şi facă de cap prea tare fără să îi scoată la lecţie după aceea şi să îi ia la întrebări. Nu prea ştiu dacă radioactivul de Uranus şi "fast and furious" ăla de Marte o să suporte trasul de urechi saturnian şi nu vor reacţiona în stilul lor anti-autoritarist, cu ceva manifestaţii şi fieste extinse, pe motiv de descoperiri interesante făcute de puştiul ăla băgăcios şi isteţ de Mercur care stă după colţ în curte la vecinul Leu.

Ce-om mai bea şi ce-om mai mânca după toată distracţia asta, om vedea, că peste drum nu doarme nici Nodul Sud din Scorpion, care stă cu lumina stinsă în cameră şi filmează tot să ducă la poliţie şi să ne pună să plătim oalele sparte. Aşa că scoateţi portofelul karmic şi pregătiţi-vă să mai plătiţi din rate sau...cine ştie, să vi-l umpleţi! Cert este că de-acolo nu prea ştim cum adie vântul, în funcţie de vânturile care ne-au purtat pe fiecare prin alte vieţi pe unde avem Scorpionul prin hartă.

Şi-am  încălecat pe-o şa....de navă spaţială (că astea-i plac lui Uranus) şi v-am spus povestea aşa! Şi dacă vreţi să vă ghicească baba în stele pe unde vine toată veselia asta la fiecare din voi pe hărţile astrale, veselie care nu va avea efecte o zi-două, ci ceva timp de aici înainte, vă aştept la o cafea şi o dulceaţă stelară cu programare...

A transmis din faţa blocului, reporter astral de serviciu,

Corina Chelaru - coach astrologie integrativă (0726114393 sau healingwisdom369@gmail.com)

https://www.facebook.com/Healing777Wisdom 

 

Sursa imagine https://www.yourtango.com/2020337455/why-are-taurus-so-difficult-understandAstro Shop

Cele mai noi articole