O saptamana esentiala si deschizatoare de drum: Luna noua si Mercur direct in Berbec + a 2-a nunta cosmica din acest an!

Autor: Nicoleta Svârlefus - luni, 16 aprilie 2018, 13305 vizualizari

Venim dupa o perioada de 3 saptamani in care am avut de evaluat, de inteles. Au iesit la suprafata lucruri, informatii, intelegeri. Nerabdarea si impulsivitatea au scos pe masa resentimente, conflicte vechi mocnite, tensiuni... A fost o perioada de revelare, evaluare, transformare, purificare. In multe sensuri.

Pe 16 aprilie la ora 4:58 am, avem Luna noua in Berbec, la cateva ore dupa revenirea lui Mercur in mers direct, tot in Berbec:

- O Luna noua puternica, este despre noi si despre ce vrem, despre initiative si decizii, despre curaj si individualitate
- Acest moment este unul al adevarului despre cine suntem si ce vrem sa fim in continuare. Sau ce NU mai vrem. Este despre primul pas. Despre DA sau NU. Despre nou, revolutie si reinventare, despre tot ce nu am avut curaj sa declaram ca vrem in 7 ani de zile- practic, ultima strigare pentru un START curajos in viata. Nu neaparat despre a ne grabi sa facem ceva, ci despre a recunoaste ce suntem si ce vrem.
 
Cheia Genelor care corespunde gradului 26 (al Lunii noi in Berbec): Cheia 42
 
Umbra acestei chei este asteptarea (in statia sperantei): va veni o zi cand va fi bine, toate se vor aseza, noi vom fi fericiti. Vom avea banii de care avem nevoie, visele ni se vor implini si vom putea in sfarsit sa ne relaxam si sa ne bucuram de viata aici si acum. Dar pana atunci nu. Amanam la nesfarsit pana cand imbatranim si atunci este prea tarziu. Visam ca undeva in viitor va fi mai bine si mai frumos decat in prezent.
 
Orice asteptare, a unui moment care va veni intr-o zi, este inutila. Asteptarea iti da viata peste cap.
 
Asteptarea nu este in sine rea, dar atasarea de ea, da. Pentru ca limiteaza si inchide, ne face sa pierdem tot ceea ce poate oferi momentul prezent.
 
Aceasta Umbra se poate manifesta in doua moduri:
 
DARUL cheii 42 este #DETASAREA
 
Detasarea nu inseamna sa nu simti. Ci chiar simti mai mult cand nu lasi umbrele asteptarii sa umbreasca momentul prezent.
Detasarea implica multa iubire si incredere in viata. Implica sa te abandonezi umanitatii si lucrurilor obisnuite... Sa te bucuri plenar si sa traiesti constient fiecare moment asa cum este. 

 

In aceste zile (16-18 aprilie) este si a 2-a nunta cosmica din acest an si aceasta luna (a scris Valeriu aici despre asta http://www.astrocafe.ro/articole/nunta-cosmica-dubla-2018-magicienii-in-actiune), iar Mercur a revenit in mers direct. Asadar, avem in fata o saptamana puternica, cu multa energie disponibila pentru nou, schimbare, expansiune, transformare si... creatie inedita, curajoasa. E un moment al adevarului personal recunoscut fara ezitare. Este timpul pentru alegeri ferme de tip DA sau NU.

 

*Foto: Gabe Tomoiaga https://www.facebook.com/tomoiagagabe/

 Copyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Primeste zilnic horoscopul si noutatile pe e-mail!
Comentarii

Astro Shop

Cele mai noi articole