O saptamana dinamica. Luna Plina in Gemeni. Mercur revine in mers direct

Autor: Nicoleta Bertea - duminica, 25 noiembrie 2012, 1051 vizualizari

Evenimentul de Luna Plina este cel care subliniaza importanta acestei saptamani. Se intampla pe 28 noiembrie, "localizat" pe axa cunoasterii. Alaturi de acesta, un alt eveniment important merita mentionat, respectiv intrarea la statie directa a planetei Mercur, la incepetul acestei saptamani.

Daca pana acum a fost recomandat sa ne intorcem catre noi insine, sa ne autoanalizam, sa traim cu intensitate si fara frica, de aceasta data incepe o perioada in care putem diseca informatiile pe care le primim (sau le-am primit) pentru a le reorganiza, inventand noi categorii. Totul subliniaza directia pe care vietile noastre o iau de acum incolo precum si abilitatea de a unifica diversele sectoare ale acestora cu scopul de a atinge telul propus. Dealtfel, era si cazul ca Cerurile sa ne ilumineze.
 
Fiind vorba si de o eclipsa partiala, nu doar de un aspect de Luna Plina, ne gasim situati in mijlocul emotiilor, al realitatii obiective si al scopurilor propuse. Sa multumim caracteristicilor mercuriene pentru faptul ca in loc sa incepem a plange ne vom manifesta verbal emotiile, poate cu prea mult aplomb, insa. Evident, sunt de evitat agresiunile verbale, in special stiut fiind faptul ca avem toate sansele sa spunem adevarul si numai adevarul, fara a ne pasa daca ranim pe cineva sau daca deranjam cu sinceritatea noastra. Resentimentele isi gasesc usor drumul catre exteriorizare si cu atat mai mult, trebuie avut in vedere faptul ca spuse, cuvintele nu se mai intorc de unde au plecat.
 
Singurul mod de a conduce autovehiculul pe teren accidentat este acela de a-ti pastra directia, abordand fiecare obstacol cu atentie si viteza redusa. Prin turbulentele acestei perioade este indicat sa trecem cu rabdare, fara a ne lasa atentia distrasa de nimicuri, inaintand cu incredere si forta, chiar daca nu acceleram. Provocarile vietii nu lipsesc, insa toate acestea au rolul de a ne ajuta in alegerile e care le facem (sa nu uitam de faptul ca Venus se afla in Scorpion, "ajutandu"-ne sa ne vindecam prin otravire initiala). In aceste momente trebuie sa fim atenti la orice semn ori indicator de pe marginea "drumului", la ghizii pe care am putea sa-i intalnim si care ne pot indruma cu succes, dar cel mai important, atentia trebuie sa ne fie concentrata pe vizibilitate. Daca nu reusim sa intrevedem macar un raspuns, o rezolvare a unei situatii, este clar ca acolo trebuie sa actionam cu mare grija si determinare.

Ceea ce conteaza, insa, (viata) este aici si acum. Este timpul exact pentru a ne indrepta catre ceea ce dorim cu adevarat, catre scopul nostru cel mai excentric, cel mai special, cel mai indepartat, catre aparentul "imposibil". Contemplarea si reprogramarea planului mental pot fi de mare folos acum. Totusi, nu uitati sa va distrati sau sa faceti tot ceea ce aveti de facut cu mult drag si bucurie. Jupiter, alaturi de Soarele caruia ii devine gazda, va vor rasplati pe masura.

Alina CârciumărescuCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole