Nunta cosmică dublă 2018: Magicienii in acțiune!

Autor: Valeriu Pănoiu - miercuri, 21 martie 2018, 28384 vizualizari

Ce e mai bun decât o nuntă? Două nunți, desigur. Și nu vorbeam din experiența lumească, mă uitam acum pe cer.

Pe 20 martie, seara, Soarele a intrat în Berbec, marcând echinocțiul de primăvară. La acel moment, Luna deja se afla în Taur. Soare în Berbec și Lună în Taur este combinația cunoscută în astrologie drept NUNTĂ COSMICĂ. Durează cam 2 zile și jumătate în fiecare an (Luna atât stă într-o zodie, aproximativ două zile și jumătate). Ambele planete, în zodiile respective, se află în exaltare, poziția lor cea mai înaltă. 

Anul acesta, 2018, se joacă însă la dublu, fiind an de vibrație 2 din 11. Avem nuntă cosmică de 2 ori: din 20 martie seara până pe 22 martie dimineața și din 16 aprilie aproape de prânz până pe 18 aprilie după-amiaza.

Nunta cosmică este perioada din an în care Universul este cel mai sensibil la tot ce emitem! Gândurile și emoțiile noastre sunt pe cea mai înaltă frecvență de materializare. 

Ghidul practic pentru a ne uni intențiile personale cu posibilitățile Universului de a ne transforma dorințele în realitate:     

Universul colaborează în aceste zile pe deplin cu noi, frecvența noastră devine forță de atracție și materializare. Ne trezim la ușă cu tot ceea ce e în capul și în sufletul nostru. Ai curaj să deschizi? Magicianule!

Sursa

Astro Shop

Cele mai noi articole