Nunta Cosmică, 29-31 martie 2017. Creații la înălțimea conștiinței noastre, cu ușurință totală!

Autor: Nicoleta Svârlefus - miercuri, 29 martie 2017, 57310 vizualizari

Nunta Cosmică este perioada din an în care ambele luminarii (Soarele si Luna) se afla în pozițiile lor de exaltare: Soarele în Berbec și Luna în Taur. În acest an, se întâmplă începând cu 29 martie (în jurul orei 18:00, când Luna intră în Taur) și continuă pâna pe 31 martie inclusiv.

Este poate cea mai semnificativă și puternică perioada din an, din punct de vedere al clarității de care ne bucurăm și a ușurinței pe care acum o putem avea în a merge drept la țintă, a ne mișca înainte, a face un salt și a descoperi/obține ceea ce multă vreme părea doar un vis frumos sau o problemă de nerezolvat.

Ce se intâmplă este că energia ne sprijină, ne și impinge la propriu, spre a crea ceva ce corespunde cu adevărat sufletului nostru. Parcă sare capacul de la cutia cu comori interioare, pentru a vedea ce zace acolo și ce bijuterii putem scoate la lumină, lustrui și folosi în cel mai frumos mod cu putință. În aceste zile, e foarte vizibil CINE SUNTEM cu adevarat (Soarele în Berbec) și ce DARURI avem, care ne conving să ne iubim mai mult, să ne respectăm și să ne valorizăm just (Luna în Taur).

Ni se revelează calea cea mai ușoară de acces la bogație, indiferent în ce sens ne gândim la bogăție, și la experiențe la înălțimea consțiinței noastre. Evident, fiecăruia i se va revela pe măsura alegerilor făcute și a spațiului în care alege să stea.

Ce MAGIC pot fi?

Cum îmi pot pune energia, consțiința și spațiul care sunt, în slujba CREAȚIEI cu bucurie, ușurință și uimire?

Ce pot CREA, ce n-am creat niciodată până acum?

Si ce NOU pot să fiu și să aduc în viața mea? Cum pot experimenta sentimentul de BELȘUG, ABUNDENȚĂ nelimitată, PROSPERITATE, imediat?

Iată câteva întrebări în care să stăm în aceste zile. Fară zbucium, fara încrâncenare, fără obsesii și scopuri. Doar întrebăm și apoi suntem dispuși să primim, răspunsuri, schimbare, experientă... etc.

Cum sprijinim noi ENERGIA, să ne SPRIJINE? Mai exact, cum lucrăm în favoarea noastră:

Nuntă Cosmică fericită și magică! Fie primit!

Nicoleta Svârlefus

 

*Credit foto: Liza Wheeler- https://www.artpeoplegallery.com/liza-wheeler-original-contemporary-impressionist-paintings-bold-relief/

 

Astro Shop

Cele mai noi articole