Nunta cosmică 2020. Aprinde lumina lumii!

Autor: Valeriu Pănoiu - vineri, 27 martie 2020, 15861 vizualizari

Anul acesta Nunta Cosmică are o încărcătură energetică aparte. Sărbătoarea celor două astre, Soarele și Luna, aflate în exaltare, în Berbec, respectiv Taur, se mută de pe Cer și devine o sărbătoare a sufletului pentru fiecare entitate umană încarnată acum pe planetă. 

Nunta Cosmică 2020 are loc din seara zilei de 26 martie până pe 29 martie aproape de ora 5 dimineața. Zilele de 27 și 28 martie sunt zilele cu cea mai mare putere de matrializare din anul 2020! Tot ceea ce gândim se amplifică și devine realitate cu viteza fulgerului! Mai mult, punem acum semințele pentru frecvența pe care ne acordăm pentru următorul an de zile! 

Să ne imaginăm că întindem mâna pe Cer și aducem aici jos ceea ce vedem Sus. Așa că fiecare este responsabil pentru direcția în care privește! În condițiile de testare la care suntem supuși la nivel colectiv, este esențial să ne curățăm gândurile și să aspirăm doar spre înalt! 

Ceea ce am recomandat în analiza anului numerologic 2020, an de vibrație 4, zilele acestea devine obligatoriu:  

SĂ NE CONCENTRĂM PE CEEA CE NE DORIM SĂ SE ÎNTÂMPLE,

NU PE CEEA CE NE DORIM SĂ NU MAI FIE! 

Zilele de Nuntă Cosmică trebuie să ne găsească în stare de recunoștință, bucurie, speranță, cooperare, armonie!

Să facem cel puțin o faptă bună! Să întindem o mână cuiva aflat în nevoie! Să aruncăm o altă perspectivă asupra celor pe care i-am judecat! Să apreciem ceea ce avem! Să ne trasăm scopuri și obiective!

Preferați doar mesajele motivaționale! Urmăriți doar știrile care transmit mesaje pozitive!

Vibrația cuvintelor este cea care materializează!

Intenția este ziditoare pe termen lung!

Lumina Lumii vine din interiorul fiecăruia! Aprinde Lumina ta și licărul tău se va uni cu lumina telefoanelor și a brichetelor de pe stadion la un concert sau la un eveniment sportiv! 

Întrebări precum „Când se termină toate astea?” sunt inutile. Să ne concentrăm pe ceea e avem de înțeles din ceea ce ni se întâmplă. Căci nu contează ceea ce trăim, ci ceea ce înțelegem din ceea ce trăim! Scopul este să devenim mai buni, mai blânzi, mai altruiști, mai cumpătați, mai devotați, mai responsabili, mai conștienți de noi!

Să facem din această Nuntă Cosmică sărbătoarea întoarcerii pe calea interioară care duce la Sine și la Dumnezeu!

În rest, cum spuneam și anul trecut, valabil pentru toată lumea (consultă articolul aici):

Cine nu are pâine, să mănânce cozonac!

 

Valeriu Pănoiu

 

https://valeriupanoiu.blogspot.com

 

FotoȘ www.lightofmind.comCopyright
Toate materialele conţinute de acest website - http://www.astrocafe.ro - sunt proprietatea acestuia si sunt protejate de Legea nr. 8/1996 pentru protecţia drepturilor de autor şi a legilor cu privire la mărci şi proprietate intelectuală. Detalii...

Astro Shop

Cele mai noi articole