Mesajul Ingerilor pentru luna SEPTEMBRIE 2014

Autor: AstroCafe.ro - luni, 01 septembrie 2014, 1615 vizualizari
Mesajul Ingerilor pentru luna SEPTEMBRIE 2014

Ghidare intuitiva pe luna SEPTEMBRIE cu ajutorul cardurilor oracol. Am folosit 4 seturi pentru luna august: Angel Tarot Cards de Doreen Virtue & Radleigh Valentine, Cardurile oracol ale Arhanghelului Mihail, Daily Guidance from the Angels de Doreen Virtue si Heart&Soul Oracle Card de Toni Carmine Salerno . 

ATMOSFERA GENERALA

Luna SEPTEMBRIE e o luna care ne testeaza CREDINTA. Ni se cere sa protejam ceea ce am creat, sa ne asumam libertatea si succesul. Lucrurile nu vor merge usor in aceasta luna, vor fi multe provocari, va fi nevoie de timp sa luam unele decizii insa atata vreme cat avem credinta, atata vreme cat ne protejam de influenta celorlalti si a noastra, vom ajunge acolo unde ne-am dorit. 

E necesar luna aceasta sa ne eliberam de orice indoieli, de frica si de orice fel de vina. E important sa renuntam la credintele limitative si sa devenim mai flexibili, mai adaptabili si sa fim mai deschisi la tot ce inseamna idei noi si noi oportunitati. 

Practicand recunostinta ne putem deschide spre ghidarea divina. Luna aceasta vom primi multe idei noi, multe informatii care ne vor ajuta pe viitor. Pentru ca ni se va parea ca suntem testati la fiecare miscare pe care o facem e important sa fim prezenti si conectati la Sursa Divina si sa ne intrebam mereu: Este asta ceea ce vreau sa fac cu adevarat? Este potrivit pentru mine sa fac asta? Apoi ingerii ne vor ghida si ne vor arata cu grija si iubire fiecare pas pe care trebuie sa il facem.

Toata luna vom fi cu gandul sa incepem ceva nou sau vom fi „impinsi” sa iesim din zona de confort, important va fi sa nu ne pierdem simtul umorului, sa nu luam totul foarte in serios, sa facem totul cu iubire. Sa nu uitam: gandurile pozitive creeaza rezultate pozitive. 

Arhanghelul Mihail va fi cu noi permanent si ne va ajuta sa facem acele schimbari pozitive care sa ne aduca mai aproape de noi, de ceea ce ne dorim. Luna aceasta e important daca ne lipseste ceva sa invatam sa daruim.. daca nu avem bani.. daruim din ultimii banuti pe care ii avem, daca suntem tristi.. daruim "schita" de zambet pe care o putem simula si asa mai departe. E o lectie importanta care ne va ajuta sa trecem mult mai usor peste schimbarile din aceasta luna.

De asemenea e important sa cautam compania oamenilor frumosi, a oamenilor care ne incarca de energie pozitiva si nu cei care ne solicita si ne storc de toata energia. Sunt in jurul nostru, sa socializam mai des si sa ne dam voie sa ne bucuram de tot ceea ce vine spre noi. Ca vorbim de energii, ingerii vor ne ajute luna aceasta sa ne echilibram energiile feminine cu cele masculine, asa ca dragi femei.. e timpul sa fiti FEMEI, iar dragi barbati, e timpul sa va asumati responsabilitatea si rolul pe care il aveti in aceasta viata.

PRIMA PARTE A LUNII

In prima parte a lunii simti ca esti luat cu japca, se intampla prea multe deodata, parca nu ai timpul necesar sa te aduni, sa iei o decizie, parca toata lumea te forteaza si te impinge in toate partile. Respira adanc, nu esti singur(a), incearca sa abordezi toata situatia cu umor, cu ganduri pozitive si roaga-te ca ingerii sa te ajute sa iei cea mai buna decizie pentru binele tau si a celor implicati. 

Ti se readuce aminte ca cea mai importanta relatia este cea cu tine, tu esti cea mai importanta persoana din viata ta iar apoi urmeaza toate celelalte relatii. Vei avea unele provocari pe relatii, mai ales parteneriate si prieteni, care vor reactiona neasteptat, care te vor rani si supara. Ca sa poti vindeca aceste situatii incearca sa afli de ce le-ai atras si ce ai tu de schimbat la tine. Incepe sa te iubesti pe tine mai mult, sa te accepti si sa intelegi ca tot ceea ce se intampla se intampla pentru un bine suprem. Intelege ca fiecare provocare este de fapt o oportunitate pentru a te descoperi si pentru a vedea care este menirea ta in aceasta viata. Fiecare provocare este de fapt usa spre ceva mult mai maret si mai potrivit pentru tine. Foloseste-ti abilitatile tale creative si intuitive. Solutii exista, chiar daca ti se pare ca totul e prea repede, prea greu. Depaseste frica si vei descoperi ca nimic nu te poate separa de tine si de rolul pe care Dumnezeu ti l-a dat in aceasta viata. 

Fii atent la mesajele pe care le poti primi prin vise, fii atent sa nu REACTIONEZI, reactia e intotdeauna din ego, si ACTIONEAZA din iubire. Chiar daca te vei simti ranit, actioneaza cu si din iubire.

MIJLOCUL LUNII

Orice s-ar intampla mentine-ti intentia. Fa distinctia intre ce SIMTI sa faci si ce TREBUIE sa faci. Alege cu sufletul, nu cu mintea. Pentru ca toate alegerile te vor duce apoi in directia potrivita sau intr-o directie gresita. De prin 9 septembrie se cern foarte multe in viata ta. Esti provocat(a) sa te aduni, sa iti dai seama ce vrei cu adevarat, sa spui ceea ce gandesti si ceea ce crezi. Pe unii ii vei supara, altii te vor considera nebun(a), pe altii ii vei onora si multi te vor admira. Ingerii iti spun sa nu iti mai faci atatea griji legat de partea materiala, tot ceea ce ai nevoie atunci cand faci cu sufletul va veni. Insa daca iei decizii DOAR pentru a-ti satisface partea materiala, vor fi anumite avertismente.

Invata sa faci totul cu iubire si pasiune, si daca speli niste vase, daca faci o mancare, pune iubire si pasiune in aceasta actiune. Tot ceea ce se va intampla in aceasta perioada este spre binele tau, chiar daca va fi poate greu sa vezi asta in prima faza. E timpul, in ceea ce priveste relatiile, sa ne asumam individualitatea. Ingerii iti spun, cu fiecare relatie, sa ai bine infipte radacinile in Pamant, sa respecti locul si solul fiecaruia.. nu e ok sa intri pe teritoriul nimanui, sa cresti si sa lasi „crengile” voastre sa se intalneasca si sa danseze impreuna dar liber. E ca si cum doi copaci sunt unul langa altul, impreuna, radacinile si trunchiul lor e individual dar crengile pot dansa impreuna. Cam asta sunt si relatiile noastre. Sa ne asumam fiecare rolurile, de femeie, de barbat, si sa fim ceea ce am venit aici pe Pamant sa fim.

SFARSITUL LUNII

De prin 23 septembrie devenim mai sensibili, mai intuitivi, si abilitatile noastre se potenteaza. Ni se arata noi oportunitati, oameni noi intra in viata noastra si unele relatii trec intr-o noua etapa. Te bucuri de oamenii frumosi din viata ta si apreciezi cu recunostinta tot ceea ce primesti. Chiar daca ti-e frica sa mai faci curatenie prin trecut, prin convingeri care nu iti mai servesc , acest proces continua. E clar ca numai poti decat sa faci ce iti spune inima, nu mai ai alta alegere si acum stii asta. Nu mai este acum decat o singura solutie: sa ierti, sa te ierti si sa iubesti. Acum stii ca nu ai gresit cu nimic si te poti privi cu compasiune. Acum poti sa privesti totul cu compasiune, intelegere, iertare si iubire. Lasi frica si te centrezi in tine, in pace. E minunat sa te regasesti si sa simti cum multe se aseaza la locul lor si cum pornesti acum pe drumuri pe care le-ai asteptat parca toata viata ta. 

Stii, din toata inima, ca esti iubit(a) nemarginit. Stii ca doar iubirea e reala si ca intotdeauna ce ramane e doar iubirea care nu poate fi smulsa niciodata din inimile noastre. Iubirea nu te judeca, iubirea doar exista neconditionat. Cauta adapost in iubire, indiferent de ceea ce se intampla in exterior, si inima ta va primi ghidarea divina.

Asadar e o luna interesanta si intensa, plina de teste pentru a ne ajuta sa ne regasim... in IUBIRE. 

Asa sa fie si asa este.

Delia Mureșan

Pe Delia o gasiti aici!Astro Shop

Cele mai noi articole